Liga 2

Bătuți la Timișoara, steliștii au făcut prăpăd în vestiar: „Știam că militarii își fac patul”

+7 Foto
Politehnica Timișoara a învins-o azi pe CSA Steaua, scor 2-1, în runda #15 din Liga 2. După meci, bănățenii au postat imagini din vestiarul oaspeților.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 noiembrie 2021

Politehnica Timișoara a învins-o azi pe CSA Steaua, scor 2-1, în runda #15 din Liga 2. După meci, bănățenii au postat imagini din vestiarul oaspeților.

Elevii lui Daniel Oprița au lăsat în urma lor mizerie, pungi, sticle și o bancă jupuită.

„CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru «ordinea» lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat...”, a postat, într-o notă profund ironică, Timișoara, pe pagina oficială de Facebook, alături de imagini din vestiarul Stelei.

FOTO. Vestiarul Stelei în deplasarea de la Timișoara, după meci

Daniel Oprița, după Poli Timișoara - CSA Steaua 2-1: „Am pierdut jocul prin schimbări”

În avantaj grație golului înscris de Rareș Enceanu în prima parte, CSA Steaua s-a văzut învinsă de două reușite venite în ultimele 15 minute de joc. Daniel Oprița, antrenorul roș-albaștrilor, bănuiește că în spatele relaxării din final a jucătorilor s-ar putea afla „liniștea” faptului că echipa nu are drept de promovare în Liga 1 în acest sezon.

„Fără personalitate, nu pot spune nimic de dorință, dar a fost frică de rezultat. Nu înțeleg de ce, poate sunt mulțumiți că n-avem drept de promovare. E bine, liniște, dar pentru mine nu este! Nu putem fi liniștiți, le-am spus înainte că am fi avut o vacanță liniștită dacă am fi câștigat astăzi și cu Buzău. N-am vrut să facem asta, sau n-am putut, acum vom vedea ce o să se întâmple.

A fost o greșeală la golul 1. Călințaru a scăpat adversarul din marcaj, a dormit. A fost și o greșeală a lui Ilie, nu știu de ce a vrut să paseze scurt. Pot să-mi reproșez schimbările, dar și Oroian și Buhăescu alergaseră destul de mult și am zis să vin cu prospețime, că avem jucători cu experiență. Schimbările n-au adus nimic în plus și nu înțeleg de ce. Sunt jucători cu experiență, trebuia să facă mai mult. 

Practic, am pierdut jocul când am făcut schimbările. Ne-au lipsit și jucători, dar când ai avantaj în minutul 80 și nu poți obține măcar un punct...

Le-am și zis să evităm fazele fixe, dar chiar așa am luat gol, l-au pierdut din marcaj pe Mera. Trebuie să câștigăm cu Buzău, să rămânem pe loc de play-off. Astăzi era meci de câștigat, nu trebuia să pierdem. Au construit numai din greșelile noastre și din faze fixe. Vedem, tragem linie după ultima etapă, e nevoie de mai bine”, a declarat Oprița la DigiSport.

Steaua a ajuns astfel la două eșecuri consecutive. „Militarii” pierduseră și etapa trecută, chiar în Ghencea, 0-1 cu U Cluj.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.