Liga 1

Ionuț Chirilă reclamă o situație disperată, înainte de CFR - Clinceni: „Nu avem cu cine!” + A plecat cu avionul și a lăsat echipa în urmă

Academica Clinceni va alinia cu greu o formulă competitivă de start în meciul cu CFR Cluj, susține antrenorul ilfovenilor, Ionuț Chirilă (55 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 noiembrie 2021

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul Academicii Clinceni, susține că va putea alinia cu greu o echipă competitivă în partida cu CFR Cluj, din runda cu numărul 17 a Ligii 1.

  • CFR Cluj - Clinceni se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. 

Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1, pare într-o situație fără scăpare. Șase jucători și-au depus deja memorii, cum a anunțat GSP.ro vineri, iar lotul este decimat înaintea deplasării de la Cluj, împotriva campioanei CFR.

VIDEO Ionuț Chirilă, situație disperată înainte de CFR Cluj - Academica Clinceni 

>

„Este un meci foarte greu, cu echipa care domină fotbalul de 4 ani, care câștigă titluri după titluri. Suntem într-o situație disperată. Avem 8 jucători titulari absenți, suntem într-o situație fără precedent. Nu avem cu cine să jucăm! 

În plus, Cascini nu s-a antrenat până ieri, a suferit o lovitură la spate, e într-un picior. Lucian Filip nu e refăcut din punct de vedere fizic. Practic, linia noastră de mijloc nu există. Atunci, astea sunt condițiile în care mergem să jucăm contra lui CFR. Vom face tot ce putem pentru a ne apăra șansele. Am luat doi copii de la juniori, pentru a face o listă de 18 jucători.

E prima dată când știu echipa de start cu două zile înaintea meciului. Nu am dubii, pentru că nu am soluții!”, a spus Ionuț Chirilă, într-o conferință de presă.

Jucătorii pe care Chirilă nu poate conta cu CFR Cluj:

  • Pîrvulescu - accidentat
  • Gardoș - recidivă
  • Lucian Filip - nerefăcut
  • Achim - dislocare a umărului
  • Moulin - leziune la aductori
  • Ventura - 4 cartonașe galbene
  • Omoh - 4 galbene
  • Kazlauskas - venit accidentat de la lot
  • Vanzo - plecat pentru neplata salariilor.

Chirilă cu avionul, jucătorii cu autocarul!

Ionuț Chirilă s-a plâns de drumul lung pe care echipa îl are de parcurs până la Cluj-Napoca. Cu toate astea, antrenorul a făcut deja deplasara cu avionul, în timp ce echipa a pornit spre Gruia cu autocarul, duminică, în jurul prânzului. 

„Nu mai vorbesc că plecăm cu autocarul și ne întoarcem cu autocarul... Vineri, suntem programați să jucăm contra lui Dinamo. Nu știu cum ne vom descurca. Dar forța omului și resursele lui sunt nebănuite”, s-a plâns Chirilă.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.