Liga 1

FC Botoșani - FC Voluntari 1-1. Ciobotariu e uimit de propriul parcurs: „Sincer vă spun”

+18 Foto
FC Botoșani și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, nu se aștepta ca echipa lui să fie pe locul 3 în acest punct al campionatului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 noiembrie 2021

FC Botoșani și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, nu se aștepta ca echipa lui să fie pe locul 3 în acest moment al campionatului.

„Anticipam că o să avem un meci greu. Botoșani e o echipă solidă, o echipă cu o calitate fantastică de la mijlocul terenului în sus. 

Exceptând primele 10 minute după ce am primit gol, când am fost în degringoladă, am jucat ok. Îmi felicit jucătorii, e un punct important pentru noi. Mă bucur că plecăm de la Botoșani neînvinși”, a declarat Ciobotariu la final.

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari: „Nu mă așteptam să fim pe 3”

„Ne bucură că suntem între primele 3 clasate. Toți au merite pentru asta, inclusiv jucătorii care au evoluat mai puțin. Este și meritul conducerii. Sincer, nu am anticipat că în etapa a 17-a ne vom afla pe locul 3”, a mai spus Ciobi.

Speram să câștigăm azi și am făcut ceea ce am putut. E bun și un punct, acum trebuie să rămânem încrezători și puternici și să o batem pe Craiova în etapa viitoare
Malcom Edjouma, mijlocaș FC Botoșani

Cei de la Botoșani au schimbat sistemul în repriza a doua, aveau superioritate la mijloc, unde eram doar eu cu Droppa, și ne-au dominat la început, fiindcă ei aveau mai mulți jucători în zona aceea. Pe urmă am echilibrat jocul și am avut ocazia să marcăm pentru 2-1
Ion Gheorghe, mijlocaș FC Voluntari

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.