Liga 1

CSU CRAIOVA - FCSB. A primit ce a vrut și n-a clacat! Mutarea inspirată a lui Gigi

În minutul 17 al meciului dintre CSU Craiova și FCSB, Andrei Dumiter (22 de ani), atacantul roș-albaștrilor, a egalat la 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 noiembrie 2021

În minutul 17 al meciului dintre CSU Craiova și FCSB, Andrei Dumiter (22 de ani), atacantul roș-albaștrilor, a egalat la unu.

În Bănie, Dumiter a reprezentat cea mai surprinzătoare mutare a lui Toni Petrea. El nu mai jucase titular de la meciul cu CS Mioveni, 3-0, din 16 octombrie, când vicecampioana nu avea soluții din cauza focarului de COVID. În acel joc a marcat, iar la final a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu, fostul tehnician al roș-albaștrilor

„Cred că i-am demonstrat domnului antrenor că se poate baza şi pe mine”. De-atunci, Dumiter a mai prins doar un minut, spre finalul meciului cu FC Argeș, 2-1, apoi a fost trecut din nou pe linie moartă.

Petrea l-a preferat în această seară înaintea lui Ianis Stoica și Constantin Budescu, iar Dumiter nu a dezamăgit. La 1-0 pentru CSU Craiova, fostul atacant de la Sepsi s-a plasat excelent și a marcat, cu capul, după o centrare primită de la Iulian Cristea.

FOTO. Golul lui Dumiter în CSU Craiova - FCSB (filmul fazei în imagini succesive)

8 mecuriare Dumiter la FCSB, 2 goluri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.