Liga 1

Nistor, uluit: „Nu-mi vine să cred, e incredibil! Unii n-au valoare de Craiova”

CSU Craiova - FCSB 2-3. Dan Nistor, mijlocașul oltenilor, nu-și explică eșecul contra roș-albaștrilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 November 2021

CSU Craiova - FCSB 2-3. Dan Nistor, mijlocașul oltenilor, nu-și explică eșecul contra roș-albaștrilor.

  • Grație acestei victorii, FCSB s-a apropiat provizoriu la 5 puncte de liderul CFR în clasamentul Ligii 1. CSU Craiova rămâne pe 4, la 14 puncte de CFR și la 9 de FCSB.

Dan Nistor: „Primele două goluri ale lor ni le-am dat noi”

„Nu-mi vine să cred că am pierdut acest meci! Păcat de repriza a doua, pe care am dominat-o. Avem niște ocazii incredibile și ratăm foarte ușor. Ne doream să câștigăm, deoarece veneam după o perioadă lungă fără spectatori în tribune.

Primele două goluri ale lor ni le-am dat noi, de fapt, am greșit incredibil! Nu ne-au surprins cu nimic. Nu meritam să pierdem în această seară. Acum, să ne gândim la play-off, vorbim după despre titlu”, a declarat Dan Nistor la Look+.

Dan Nistor, mijlocaș CSU Craiova: „Unii n-au valoare de această echipă”

Nistor l-a protejat pe Reghecampf și și-a „înțepat” propriii colegi: „Poate unii dintre noi n-au valoare să fie aici. În iarnă se va trage linie, să vedem cine va continua, cine nu. Așa nu putem continua, e clar. Antrenorul n-are nicio vină, noi suntem singurii vinovați. Sunt convins că și patronul (n.r. - Mihai Rotaru) e foarte dezamăgit”.

Repriza a doua a fost a noastră. Dar n-am fost atenți în prelungiri și am luat gol. Am forțat în partea a doua, să câștigăm, dar am ratat foarte multe ocazii și asta ne-a costat. Suntem dezamăgiți, trebuia să ne apropiem de primul loc
Andrei Ivan, atacant CSU Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.