Liga 1

MM Stoica i-a trimis lui Sorin Cârțu o „ironie fină” pe Instagram după derby-ul din Bănie: „Te pup, Sorinaccio!”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 November 2021

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la Universitatea Craiova, a dezvăluit că Mihai Stoica (56) l-a ironizat după meciul câștigat de FCSB împotriva alb-albaștrilor, scor 3-2. „Sorinaccio” a apreciat însă mesajul primit din partea lui MM, pe care l-a catalogat drept o „ironie fină”.

Contrele între Sorin Cârțu și Mihai Stoica au început după meciul dintre FCSB și FC Botoșani, scor 3-1. După acel meci, oficialul Universității n-a rezistat și a trimis săgeți către ambele cluburi: „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta”. O aluzie evidentă la mult vehiculata prietenie dintre patronii celor două echipe, tradusă de-a lungul timpului în mai multe victorii facile ale bucureștenilor.

Sorin Cârțu laudă „ironia fină” a lui Mihai Stoica după Universitatea Craiova - FCSB 

După victoria FCSB-ului din Bănie, 3-2 cu Universitatea Craiova, Mihai Stoica i-a trimis un mesaj lui Cârțu, în care i-a spus același lucru pe care președintele Universității îl susținea legat de duelul FCSB - FC Botoșani: „Am mai văzut meciul ăsta”. 

„Are dreptate. Am văzut acum că a avut o intervenție, mi-a trimis pe Instagram. E o ironie fină, mie îmi plac astea, recunosc. Bravo, e frumos. Spune acolo «te pup, Sorinaccio, vă pupă toți steliștii». 

Spune că a mai văzut meciul ăsta și are dreptate, pentru sunt multe înfrângeri și - culmea - cred că sunt pe puțin 7-8 înfrângeri venite în minutele astea de final, ba cu penalty-uri date aiurea, cu greșeli individuale. În jur de 8 victorii pe care FCSB le-a obținut cu noi după minutul 89. Una chiar cu mine, în 2015, când arbitrul Comănescu a inventat un penalty”, a declarat Cârțu la Pro X. 

Meciul la care Sorin Cârțu face referire s-a jucat pe 23 august 2015, la Craiova, și a fost câștigat de FCSB, scor 2-1, cu gol decisiv înscris în minutul 86 de Gregory Tade, din penalty.

>

Citește mai multe știri despre Universitatea Craiova - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.