Liga 1

Hagi: „Gaz Metan nu a vrut să joace fotbal!” » Ce l-a mai enervat pe „Rege”: „Așa am auzit”

Gică Hagi, antrenorul Farului, a criticat tactica celor de la Gaz Metan pentru meciul din această după-amiază (1-1). Medieșenii s-au mulțumit să se baricadeze în defensivă și să lovească pe contraatac.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 noiembrie 2021

Gică Hagi, antrenorul Farului, a criticat tactica celor de la Gaz Metan în meciul din această după-amiază (1-1). Medieșenii s-au mulțumit să se baricadeze în defensivă și să lovească pe contraatac.

„Dacă vorbim la final, atunci putem să spunem că sunt mulțumit. Meciul l-am condus de la început la sfârșit, meritam să câștigăm. Știam că ei se organizează bine. În prima repriză am avut niște ocazii bune, dar n-am fost destul de exacți în ultimii 30 de metri. 

În repriza a doua, trebuia să venim cu lucruri noi, am schimbat sistemul, am încercat să egalăm și să plecăm cu un punct”, a declarat Hagi la final.

Despre lipsa de eficiență în fața porții adverse, Hagi a spus: „Ăștia suntem. Nu mereu poți să găsești jucători buni care să se încadreze în bugetul nostru. Trebuie să fim mai inspirați în ultimii 30 de metri”.

Reporterul i-a adus la cunoștință faptul că medieșenii se plâng de penalty-ul obținut de Adrian Petre spre final, despre care Ion Crăciunescu a spus că arbitrul s-a păcălit. Hagi a replicat: „Eu am înțeles că a fost ofsaid la golul lor, iar Yuri trebuia eliminat, pentru că l-a călcat pe Jefte”.

>

La ce faze face referire Hagi:

  • Înainte ca Jefte să execute penalty-ul din prelungiri, în timp ce jocul era oprit, Yuri l-a călcat pe Betancor. „Trebuia măcar să-i acorde cartonașul galben”, a spus Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. Yuri avea galben, și ar fi trebuit eliminat.

Gică Hagi, antrenor Farul: „Gaz Metan nu a vrut să joace fotbal”

Hagi a criticat maniera de arbitraj a lui Iulian Călin, dar și filosofia de joc a celor de la Gaz Metan: „Știu doar că echipa mea a căutat să câștige. Am întâlnit un adversar care nu a vrut să joace! Să ne dai 4 minute prelungiri, când s-au făcut 10 schimbări și au stat de 7 ori câte două minute pe teren, nici așa nu e normal! Cred că azi s-a jucat doar vreo 40 de minute, în Germania se joacă 60”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.