Campionate

Cum a fost surprins Robert Lewandowski, în momentul în care Messi era anunțat câștigător al „Balonului de Aur” » Mesajul din miez de noapte al polonezului

+11 Foto
Robert Lewandowski (33 de ani) a transmis un mesaj plin de fair-play după ce Leo Messi (34 de ani) a primit cel de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 November 2021

Robert Lewandowski (33 de ani) a transmis un mesaj plin de fair-play după ce Leo Messi (34 de ani) a primit cel de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră. 

Lionel Messi, 34 de ani, a primit al 7-lea său Balon de Aur, într-un an în care a cucerit Copa America. Robert Lewandowski s-a clasat pe locul secund, deloc departe de argentinian. 

Golgeterul lui Bayern Munchen a sperat până în ultima clipă că va câștiga și s-a abținut cu greu să își ascundă dezamăgirea în momentul în care Didier Drogba a strigat numele lui Messi. O grimasă a apărut pentru o clipă pe fața lui Lewandowski, dar a fost rapid ascunsă, iar polonezul l-a aplaudat pe învingător.

Mesajul lui Robert Lewandowski, după gala decernării „Balonului de Aur”

„Felicitări câștigătorilor galei Balonul de Aur 2021, felicitări și jucătorilor nominalizați. Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur. 

Eu am obținut premiul pentru cel mai bun atacant al anulului, dar niciun fotbalist nu poate câștiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate și fără sprijinul fanilor. Mulțumesc pentru tot”, a scris Robert Lewandowski, pe rețelele de socializare. 

Vreau să-l menționez și pe Lewandowski, a fost o reală onoare să concurez cu el. Cred că France Football ar fi trebuit să-ți acorde ție premiul în 2020, Robert, l-ai meritat! Toată lumea poate să spună asta.

- Leo Messi

VIDEO Momentul în care Leo Messi primește „Balonul de Aur”

Citește și alte știri despre „Balonul de Aur”: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.