Campionate

Un fost câștigător al „Balonului de Aur” contestă trofeul primit de Messi: „Nu mai înțeleg nimic! De ce n-a câștigat Lewandowski?!”

+11 Foto
Lothar Matthaus (60 de ani), câștigătorul „Balonului de Aur” din 1990, contestă trofeul primit de Leo Messi (34 de ani) în acest an.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 noiembrie 2021

Lothar Matthaus (60 de ani), câștigătorul „Balonului de Aur” din 1990, contestă trofeul primit de Leo Messi (34 de ani) în acest an. 

Lupta dintre Leo Messi și Robert Lewandowski pentru „Balonul de Aur” a fost extrem de echilibrată. Starul argentinian a strâs un punctaj total de 613 puncte, în timp ce golgeterul lui Bayern a avut 580.

Lothar Matthaus, fostul mare mijlocaș al lui Bayern și al naționalei Germaniei, crede că Lewandowski ar fi meritat mai mult trofeul. 

Lothar Matthaus, după „Balonul de Aur” primit de Leo Messi: „Nu mai înțeleg nimic!”

„Sincer, nu mai înțeleg nimic! Cu tot respectul pentru Messi, nimeni nu ar fi meritat mai mult Balonul de Aur decât Lewandowski. Este fără egal în acești ultimi doi ani. A bătut recordul secolului, cel al lui Gerd Muller, este din nou în fruntea golgheterilor din toate competițiile, i-a depășit pe toți.

Da, Messi a câștigat Copa America, dar este atât de palid la PSG... Pur și simplu nu înțeleg de ce nu a câștigat Lewandowski”, a spus Lothar Matthaus.

Felicitări câștigătorilor galei Balonul de Aur 2021, felicitări și jucătorilor nominalizați. Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur. Eu am obținut premiul pentru cel mai bun atacant al anulului, dar niciun fotbalist nu poate câștiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate și fără sprijinul fanilor. Mulțumesc pentru tot.

- Robert Lewandowski

VIDEO Momentul în care Leo Messi primește „Balonul de Aur”

Citește și alte știri despre „Balonul de Aur”: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.