Liga 1

Ionuț Chirilă, criticat: „Discursul lui pare din altă lume! E rupt de realitate”

Ionuț Chirilă// FOTO: facebook.com/academicaclinceni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 November 2021

Ion Crăciunescu (71 de ani), fostul mare arbitru internațional, l-a luat în colimator pe Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni.

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în finalul rundei #17 din Liga 1. Ionuț Chirilă a scos în evidență la final doar părțile pozitive.

Ion Crăciunescu: „Discursul lui, parcă pare din altă lume!”

Ion Crăciunescu s-a arătat indignat după discursul antrenorului celor de la Clinceni, pe care îl acuză că este rupt de realitate.

„Discursul lui parcă pare din altă lume. Pe cuvânt! E rupt de realitate. Dom’ne, suntem echilibrați. Tu spui că sunt echilibrați... ce echilibru? Că au avut posesie mai multă decât CFR. Dar ce posesie? Cu pasul înapoi și pasul lateral. Cu de astea nu câștigi nimic”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chirilă vorbește de parcă ar fi câștigat: „Am făcut o bună propagandă fotbalului”

„Am jucat de la egal la egal cu echipa care domină fotbalul românesc de 4 ani. CFR e o echipă puternică din toate punctele de vedere. Îmi felicit echipa, am demonstrat azi că suntem egalii unei formații care oferă 10 milioane de euro numai pe salarii. 

Ca forță colectivă, posesie, circulație, n-am fost cu nimic mai prejos decât CFR, în condițiile în care n-am avut 8-9 jucători

Am făcut o bună propagandă fotbalului. Nu știu câte echipe ar fi avut curajul să iasă la joc în Gruia așa cum am făcut-o noi”, a declarat Chirilă la final.

Nu am aruncat mingi, am ieșit cu pase scurte din pressing-ul CFR-ului. Felicit CFR-ul. Se îndreaptă cu pași apăsați spre un nou titlu! Se vede nivelul la care au ajuns, e greu să treacă cineva peste ei în România.

- Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

VIDEO. Ionuț Chirilă anunță o situație disperată: „Nu avem cu cine să jucăm!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.