Liga 1

Trei explicații pentru stagnarea din cariera lui Octavian Popescu: „Chiar am vorbit cu el”

Florin Bratu (41 de ani), selecționerul naționalei U21, a vorbit despre stagnarea din cariera lui Octavian Popescu (18 ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 November 2021

Florin Bratu (41 de ani), selecționerul naționalei U21, a vorbit despre stagnarea din cariera lui Octavian Popescu (18 ani). 

Bratu crede că accidentările, faptul că adversarii știu deja la ce să se aștepte și schimbările de antrenor l-au afectat pe Octavian Popescu.

Octavian Popescu a fost marea revelație de la FCSB în stagiunea trecut. Mijlocașul a impresionat sub comanda lui Toni Petrea și l-a făcut pe Gigi Becali să jubileze și să viseze la sume astronomice. 

Tavi a marcat 4 goluri și în actuala stagiune, iar selecționerul Florin Bratu i-a oferit o serie de sfaturi pentru a reveni în prim-plan. 

VIDEO Florin Bratu: „Adversarii îl cunosc acum pe Octavian Popescu”

>

„Octavian Popescu a apărut de nicăieri, a avut o creștere foarte mare, după care a intervenit o accidentare la genunchi, în urma căreia a stat 4-6 săptămâni. Nu e ușor. Acum depinde de el dacă va continua creșterea. 

Celelalte echipe îl cunosc acum, știu ce să facă pentru a-l bloca. Depinde de el cum își va îmbunătăți arsenalul tehnic, pentru a deveni imprevizibil. Eu am vorbit cu el, i-am zis să încerce să înscrie mai mult. E un jucător foarte tânăr, cu mare potențial”, a spus Florin Bratu, la GSP Live. 

Octavian Popescu, bulversat de schimbările de la FCSB? 

Octavian Popescu a colaborat la FCSB cu Toni Petrea, cu Dinu Todoran și cu Edi Iordănescu. Selecționerul naționalei U21 crede că instabilitatea de pe banca tehnică l-a afectat pe mijlocaș. 

„Tavi joacă de doi ani. Cu câți antrenori a lucrat la FCSB în perioada asta? Fiecare vine și îi cere altceva. A avut probleme de sănătate, a fost și Covid... Sunt unii care cresc repede, alții care stagnează și regresează. Contează doar atitudinea lui”, a concluzionat Florin Bratu. 

Alte știri din emisiunea „GSP Live” cu Florin Bratu invitat: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.