Media

Gică Craioveanu, invitat azi la „Prietenii lui Ovidiu”: „Mi-e dor de România! Sunt nostalgic...”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 decembrie 2021

„Grande” Gică Craioveanu este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. AZI, ORA 20:00, pe GSP.ro!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

A jucat 11 ani din 18 în Spania, reprezentând trei echipe. În total a adunat 330 de meciuri și 70 de goluri, în primele două eșaloane. A reușit să câștige titlul de campion cu Universitatea Craiova, dar și două Cupe ale României.

N-au lipsit nici performanțele individuale, golgeterul României în două rânduri, apoi transferul la Real Sociedad, Villarreal și Getafe.

Craioveanu a debutat la echipa națională într-un meci cu Insulele Feroe, dar sub tricolor a prins doar 25 de meciuri.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.