Liga 1

MM Stoica, despre scandalul de la CFR Cluj cu Alibec: „Trebuie să îi știi «PIN-ul». Mi-a făcut și mie una”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat excluderea lui Denis Alibec din lotul CFR-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 November 2021

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat excluderea lui Denis Alibec din lotul CFR-ului, informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro.

  • Atacantul a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului cu Clinceni (2-0), fără să ceară permisiunea, nemulțumit că Dan Petrescu nu intenționează să îl trimită pe teren. 
  • Alibec nu s-a mai întors de la vestiare, iar scuza de la final nu a fost mulțumitoare pentru conducerea campioanei: „Am avut nevoie la baie”.
  • Exclus din lot de CFR, Alibec va primi cel probabil și o amendă pe măsură.

Când îl aduci pe Alibec, trebuie să știi că se pot ivi și episoade de acest gen. El nu e un băiat rău, e un băiat excepțional, dar e copilăros. Are gesturi de copil”, a declarat MM la TV Telekom Sport.

„Alibec dă randament pe contraatac, cum juca Șumudică la Astra. E un jucător puternic, de moral. Dacă îi știi «PIN-ul», îl câștigi! CFR joacă pe contraatac doar în Europa, nu și în Liga 1”, a mai spus oficialul roș-albaștrilor, care a amintit un meci foarte bun făcut de atacant la FCSB, turul play-off-ului UCL cu Sporting, 0-0, din 2017:

„Excepțional a fost atunci! Am jucat defensiv și a profitat de contraatacuri. După joc, Mathieu, cel care l-a ținut, a venit în vestiar la noi să-l caute pe Alibec și să-i dea tricoul, pentru că l-a făcut praf Denis!”.

MM Stoica a amintit și de conflictul cu Alibec de la FCSB

„N-ar fi trebuit să trecem peste acel episod, care a fost mai dur decât ce s-a întâmplat acum la CFR. A fost o greșeală a noastră”, a spus Stoica, în această seară. 

Managerul s-a referit la meciul Viitorul - FCSB 1-0 din septembrie 2017. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, directorul sportiv Mihai Stoica i-a strigat lui Denis Alibec de pe banca de rezerve: „Coboară, bă, să iei mingea!”.

Nervos, căpitanul echipei s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: „Mai, lasă-ne, bă, dracului în pace!”.

După meci, cei doi au avut un dialog dur pe WhatsApp, pe care jurnaliștii Gazetei Sporturilor l-au prezentat în exclusivitate la acel moment

Becali a trecut atunci peste ieșirea atacantului. O greșeală, în opinia lui MM.

Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.