Cupa Romaniei

Mihai Stoica l-a ironizat pe Sebastian Colțescu după gafa din Chindia - Sepsi: „Dacă nu ar fi careuri, ar fi top trei în lume”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 decembrie 2021

Chindia - Sepsi 1-2 a fost primul meci din „sferturile” Cupei României. La scorul de 2-0 pentru covăsneni, Chindia trebuia să primească o lovitură de la 11 metri, refuzată însă de „centralul” Sebastian Colțescu.

La un corner al Chindiei, Branislav Ninaj l-a avut în marcaj pe Paul Iacob. Ninaj a respins mingea cu capul, dar l-a izbit violent cu brațul în plină figură pe stoperul dâmbovițenilor! Plasat excelent, „centralul” Sebastian Colțescu nu a dictat penalty!

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a comentat prestația arbitrului și îl ironizează pentru greșeala gravă făcută.

„E foarte clar, în momentul în care ridici mâna la nivelul feţei adversarului, e galben. Faultul e indiscutabil, aici nu discutăm dacă a fost sau nu fault. El nu a dus mână să îl lovească, să zicem că a deschis aşa puţin ca să sară la cap, că nu poţi să sari cu mâinile pe lângă corp, dar e fault. 

Da, e penalty clar şi este imposbil de explicat de ce a ignorat acest fault Sebastian Colţescu. Dacă nu ar fi careuri, Colţescu ar fi top trei în lume. Un arbitru care acoperă tot terenul, se vede că a fost fotbalist. E excepţional, doar că, din nefericire, când s-a inventat jocul, s-au inventat careurile astea şi acolo intervin probleme. De aia era bine televizor pe margine.

Altceva poţi să faci, faci al cincilea oficial, pe care nu-l ştie nimeni, îl ţii acolo, eventual îi pui şi cagulă, îl laşi cu cască şi pe el, să comunice cu cei patru. Îl piteşti undeva acolo să se uite la meci şi când e o chestie gravă ca asta să spună «mai stai puţin... hop, e penalty»”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Citește alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.