Campionate

Primește Lewandowski Balonul de Aur? » Mesajul redactorului-șef al France Football

Robert Lewandowski

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 decembrie 2021

Robert Lewandowski a pierdut lupta cu Leo Messi pentru „Balonul de Aur” destinat celui mai bun jucător al anului 2021, însă poate primi trofeul pentru anul trecut, care nu s-a acordat din cauza pandemiei.

În discursul său de la gală, chiar Leo Messi a venit cu propunerea.

„A fost o mare onoare să concurez cu tine. Toată lumea știe și suntem cu toții de acord că anul trecut ai fi meritat trofeul. France Football ar trebui să-ți dea Ballon d’Or 2020. Ar trebui să-l ai acasă”, a spus învingătorul de anul acesta. 

Pascal Ferre, redactorul-șef al revistei, nu e împotrivă: „Ne vom gândi la asta, dar vom respecta istoria Balonului, care trebuie acordat în baza unei anchete”.

Ferre a dezvăluit că el însuși a votat anul acesta pentru atacantul lui Bayern. În 2020, an în care Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga cu bavarezii, France Football n-a acordat trofeul din cauza pandemiei de coronavirus, ce a dus la „înghețarea” mai multor campionate din Europa.

„Nu l-am pus pe Messi pe primul loc. L-am ales pe Lewandowski primul, dar cred că și Messi a meritat Balonul de Aur”, a declarat Ferre.

Mesajul lui Robert Lewandowski, după gala decernării „Balonului de Aur”

Robert Lewandowski (33 de ani) a transmis un mesaj plin de fair-play după ce Leo Messi (34 de ani) a primit cel de-al 7-lea „Balon de Aur” din carieră.

„Felicitări câștigătorilor galei Balonul de Aur 2021, felicitări și jucătorilor nominalizați. Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur. 

Eu am obținut premiul pentru cel mai bun atacant al anulului, dar niciun fotbalist nu poate câștiga un premiu individual fără o echipă puternică în spate și fără sprijinul fanilor. Mulțumesc pentru tot”, a scris Robert Lewandowski, pe rețelele de socializare.

VIDEO A meritat Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Lewandowski?

>

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.