Campionate

Barcelona, ultimatum pentru Dembele! Ce i-a transmis clubul catalan jucătorului aflat pe final de contract

Ousmane Dembele // Foto: Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 01 decembrie 2021

Barcelona i-a dat 14 zile lui Ousmane Dembele (24 de ani) ca să se hotărască dacă acceptă oferta de prelungire a contractului, pe 3 ani. Acordul francezului cu Barca expiră pe 30 iunie 2022.

Xavi Hernandez vrea să rezolve problema „Ousmane Dembele” înainte de sfârșitul lui 2021. Astfel că președintele Joan Laporta i-a dat atacantului francez 14 zile să se decidă dacă prelungește cu catalanii până-n 2025. Acordul francezului cu FC Barcelona expiră vara viitoare și, conform regulamentului, de la 1 ianuarie, el poate negocia cu orice alt club. 

Dembele, de-a lungul timpului un caz special la Barca, din cauza numeroaselor accidentări suferite, n-ar spune „nu” unui nou contract la formația blaugrana. Chiar s-a arătat încântat de revenirea lui Xavi în club, de astă dată pe bancă. Mai mult, știe că se bucură de încrederea și de prețuirea noului antrenor: „Ousmane poate ajunge cel mai bun din lume pe postul său.”

Problema, potrivit cotidianului Mundo Deportivo, ar fi impresarul jucătorului. Moussa Sissoko a cerut garanții, vrea ca clientul lui să fie titular, iar pentru a-i pune pe catalani sub presiune, l-a oferit lui Manchester United și Newcastle. 

Numai că Barcelona, și din cauza datoriilor, nu s-a abătut nici cu un deget de la oferta inițială. Deși a avut constant probleme de sănătate, iar disciplina nu-i punctul său forte, „lui Dembele i s-a oferit o sumă la nivelul celorlalți jucători importanți din lot” - a dezvăluit același Mundo Deportivo.

105milioane de euro, plus bonusuri de performanță cifrate la 40 de milioane, a dat Barcelona ca să-l ia pe Dembele de la Borussia Dortmund, în 2017

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.