Liga 1

Încă un caz Dennis Man! Anamaria Prodan atacă, după dezvăluirile GSP: „Despăgubirile sunt mult mai mari”

Ianis Stoica (18 ani), atacantul de la FCSB, dorește să „rupă” contractul de impresariat cu Anamaria Prodan și să semneze cu firma fraților Becali. Ana iese la atac: „I-am fost ca a doua mamă!”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 decembrie 2021

Ianis Stoica (18 ani), atacantul de la FCSB, dorește să „rupă” contractul de impresariat cu Anamaria Prodan și să semneze cu firma fraților Becali. Ana iese la atac: „I-am fost ca a doua mamă!”.

Anamaria Prodan: „De Ianis Stoica nu știa nimeni până să-l aduc la FCSB”

Anamaria Prodan susține că nu a primit încă o confirmare din partea lui Ianis Stoica în privința „transferului” firma lui Becali.

Ianis are semnat cu noi un contract beton, a încasat nişte bani şi, dacă aşa a înţeles să se comporte şi să mă respecte, înseamnă că atât poate şi jucătorul. Eu am însă mesaje de la el şi de la tatăl lui, în care infirmă clar că ar fi semnat ceva cu Giovanni. 

Oricum, Ianis are trecute nişte clauze de despăgubire mult mai mari decât la Man, pentru că atunci lucram mai soft”, a spus Anamaria Prodan, conform playsport.

Pentru Ianis am fost de multe ori ca a doua mamă. Dacă de Man se mai auzise prin liga secundă, de Ianis habar n-avea nimeni. L-am adus la FCSB de printr-o ligă anonimă de juniori din Germania. Dacă respectul faţă de nişte angajamente nu există, atunci vom aplica la milimetru toate prevederile din documente. 

Poate că sunt unii jucători milionari, care-şi permit să achite nişte clauze. Dar sunt mulţi care nu intră în această categorie şi preferă să nu încalce nişte acte pe care şi le-au asumat prin semnătură

Anamaria Prodan

Ianis Stoica e noua „perlă” de la FCSB

Gigi Becali: „Nu mă interesează de Anamaria Prodan, Ianis Stoica să semneze cu cine vrea”

„M-a sunat Giovanni, mi-a spus: «Gigi, a venit taică-su lui Ianis, că vrea să semneze cu firma noastră. Ești de acord?» I-am zis: «Băi Giovanni, nu mă interesează, nu mă întreba pe mine dacă sunt de acord, n-am nicio treabă, semnează cu cine vrea»”, a declarat în urmă cu două zile Becali la Pro X.

Ianis Stoica vrea să o „trădeze” pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, precum în cazul lui Dennis Man, Giovanni Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare.

Tânărul atacant și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Giovanni, iar asta va duce la un nou conflict. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man. Impresara amenință că printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului.

Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Impresara mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

Edi Iordănescu e „urecheat”, la două săptămâni după plecarea de la FCSB: „Cedează la prima adiere de vânt”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.