Stranieri

Nota 5! Încă un meci ratat pentru Man la Parma: „Se chinuie”

Parma, cu Dennis Man pe teren până în minutul 60, a fost învinsă de Brescia, scor 0-1, în runda cu numărul 15 din Serie B. Românul de 23 de ani nu a excelat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 decembrie 2021

Parma, cu Dennis Man pe teren până în minutul 60, a fost învinsă de Brescia, scor 0-1, în runda cu numărul 15 din Serie B. Românul de 23 de ani nu a excelat.

„Man a arătat foarte puțin. A avut o singură șansă, în care a trimis pe poartă. Nu a mișcat aproape deloc în rest”, a notat tuttomercatoweb, care i-a acordat nota 5 românului.

Man a primit 5 și în publicația parmalive: „A evoluat într-un nou rol, în spatele atacanților. Se chinuie să-și găsească locul”.

Dennis Man vs. Brescia:

  • 60 de minute 
  • 0 goluri 
  • 0 assisturi 
  • 1 șut pe poartă 
  • 19 atingeri 
  • 8/9 pase reușite

2 goluriare Man pentru Parma în acest sezon (8 meciuri)

Parma, aproape de zona retrogradării

Prima repriză de pe „Ennio Tardini” a fost controlată autoritar de Brescia. Momentele lungi de posesie erau privite cu nepăsare de fotbaliștii lui Iachini. Pressing-ul a fost aproape inexistent, iar ocaziile au curs la poarta lui Buffon. Oaspeții au lovit de două ori bara și au punctat o singură dată, în minutul 7, prin Andrea Cistana.

Dennis Man a fost titular și a evoluat 60 de minute, în nota echipei, fără sclipiri. Valentin Mihăilă (21 de ani), celălalt român din lotul Parmei, este în continuare accidentat.

Parma ajunge la 4 meciuri consecutive fără victorie și ocupă locul 14 în Serie B, cu 18 puncte. Are un avans de doar 3 lungimi față de pozițiile de baraj. Runda viitoare, pe 5 decembrie, urmează un alt test dificil pentru formația lui Man și Mihăilă. Se deplasează pe terenul lui Ascoli, ocupanta locului 6.

Brescia ocupă prima poziție, cu 30 de puncte și cea mai bună ofensivă, 27 de goluri înscrise.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.