Stranieri

„A părut că aleargă prin noroi” » Ianis Hagi, luat în vizor după ultimul meci la Rangers: notă dezamăgitoare

Ianis Hagi a fost integralist cu Hibernian / Sursă foto: Twitter @RangersFC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 decembrie 2021

Ianis Hagi (23 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Rangers, a fost pe teren pe toată durata partidei cu Hibernian, câștigată cu 1-0. 

Evoluția românului nu i-a impresionat însă pe jurnaliștii scoțieni. Cu excepția unei ocazii irosite în prima repriză, Ianis nu s-a evidențiat prea mult pe durata partidei, iar la final a încasat nota 5 din partea unei publicații scoțiene.

„A fost o evoluție slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea mult prin pasele, driblingurile sau șuturile lui. Românul a părut că aleargă prin noroi uneori”, au scris jurnaliștii scoțieni de la ibroxnews.com

3 goluriși 4 pase decisive a reușit Ianis Hagi la Rangers în acest sezon (20 de apariții)

Ianis Hagi, integralist în victoria lui Rangers de pe terenul lui Hibernian

Ianis Hagi a fost integralist în partida Hibernian - Rangers 0-1 din runda #16 a campionatului scoțian.

Ianis Hagi a semnat prima ocazie a întâlnirii cu un șut peste poartă (4). Apoi, Macey l-a blocat pe Davis (13). Rangers putea deschide scorul în minutul 34, numai că portarul gazdelor a fost inspirat și la lovitura de cap expediată de Connor Goldson.

Rangers a continuat să domine și în partea secundă, iar Ryan Kent a fost la câțiva centimetri de a sparge gheața pe „Easter Road” (47). În cele din urmă, eforturile campioanei au fost răsplătite. 

Kent a căzut - ușor, ce-i drept - în urma unui duel în careul gazdelor cu Ryan Porteous și arbitrul Beaton, după câteva secunde de ezitare, a indicat punctul cu var.

Kemar Roofe a marcat de la 11 metri în minutul 85 și a stabilit scorul final al întâlnirii. 

Rangers e pe 1 în Scoția, la 7 puncte distanță de locul 2, ocupat de Celtic. Rivala liderului are însă un meci mai puțin disputat. Hibernian, 18 puncte, se clasează pe 6 în Premiership.

VIDEO Campionatul spaniol, preferatul lui Ianis: „Iubesc țara, îmi place mult felul în care tratează fotbalul”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.