Campionate

Cristiano Ronaldo, MVP în United - Arsenal » Derby-ul, marcat de o fază bizară: „Cel mai ciudat gol pe care l-am văzut!”

+11 Foto
Manchester United și Arsenal se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în derby-ul runde cu numărul 14 din Premier League. Meciul poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Eurosport 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 decembrie 2021

Manchester United a învins-o pe Arsenal, scor 3-2, în derby-ul rundei cu numărul 14 din Premier League. 

Balul de pe „Old Trafford” a fost deschis de o fază nemaivăzută, petrecută în minutul 14. De Gea, portarul lui United, a ieșit pe o centrare și a fost călcat de Fred, colegul său. Goalkeeper-ul spaniol a rămas prăbușit pe gazon. 

Mingea a sărit la marginea careului de 16 de metri, de unde Smith Rowe a trimis-o în plasă. „Centralul” Atkinson avea fluierul în gură, dar l-a folosit abia după ce balonul depășise linia. După consultarea VAR, reușita a fost validată! Și comentatorul Eurosport a fost uimit de modul în care a decurs faza, exclamând: „Este unul dintre cele mai ciudate goluri pe care le-am văzut!”.

Cristiano Ronaldo, MVP în Manchester United - Arsenal 

Ambiționați de decizia lui Atkinson, „diavolii” au trecut în atac și au egalat chiar înainte de pauză, prin Bruno Fernandes

Partea secundă i-a aparținut lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a făcut 2-1 în minutul 52, din pasa lui Rashford, și a semnat reușita decisivă, din penalty, în minutul 70. A tras tare și pe centrul porții. Între timp, „tunarii” egalasaseră prin Odegaard, cu un șut la firul ierbii, fără preluare, din interiorul careului.

Manchester United și Arsenal luptă pentru top 4 în Premier League

Manchester United întrerupe seria nefastă și urcă până pe locul 7 în Premier League, cu 21 de puncte. Are de recuperat 3 lungimi până la pozițiile de Champions League. Arsenal este pe 5, cu 23 de puncte.

Manchester United - Arsenal 3-2

Manchester United - Arsenal, echipe de start

Manchester United: De Gea - Dalot, Lindelof, Maguire, Telles - McTominay, Fred - Sancho, Fernandes, Rashford - C. Ronaldo 
Rezerve: Henderson - Bailly, Diallo, Greenwood, Jones, Lingard, Martial, Mata, Van de Beek Antrenor: Michael Carrick 

Arsenal: Ramsdale - Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares - Martinelli, Partey, Elneny, Smith Rowe - Odegaard, Aubameyang 
Rezerve: Okwonko - Holding, Lacazette, Lokonga, Mailand-Niles, Pepe, Saka, Tierney 
Antrenor: Mikel Arteta

Stadion: Old Trafford, Manchester
Arbitru: Atkinson

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.