Liga 1

Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist

Mircea Rednic, antrenor Dinamo // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 December 2021

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, a fost întrebat dacă postul lui Mircea Rednic (59) ar fi pus în pericol de un eventual rezultat nefavorabil cu Academica Clinceni. Deși a negat „divorţul” de antrenor, oficialul dinamovist a subliniat că „nu concepem alt rezultat decât victoria”.

În această seară, de la ora 21:00, ultimele două clasate din Liga 1, Academica Clinceni și Dinamo, se vor înfrunta în etapa 18 a campionatului. Meciul, catalogat de Iuliu Mureșan drept „derby-ul suferinței”, pune față în față o echipă care nu a câștigat vreun meci în actualul sezon (Academica Clinceni) și una care nu a mai simțit gustul victoriei din luna august!

Dinamo nu și-a revenit nici după ce a fost preluată de Mircea Rednic. Are 7 meciuri fără victorie în campionat sub comanda „Puriului”, pe umerii căruia presiunea crește. În acest context, Iuliu Mureșan a fost întrebat la GSP Live dacă postul lui Rednic ar fi pus în pericol de un rezultat nefast cu Academica Clinceni.

Iuliu Mureșan: „Nu se pune problema demiterii lui Mircea Rednic” 

>

„Nu se pune problema, are susținerea noastră și a suporterilor. Clar nu se pune problema. Când a venit, am acceptat să-i dăm timpul necesar pentru a forma o echipă mai puternică abia după transferurile și pregătirea din iarnă. Sigur, și el, și jucătorii, dar și noi ne dorim victoria în seara asta”, a răspuns Mureșan întrebării moderatorului Alberto Boțoghină. 

„Diseară avem derby-ul suferinței, nu îi pot spune altfel. Avem o situație proastă în clasament și noi, și ei. E un meci pe care trebuie să-l câștigăm, să obținem o victorie după o pauză lungă. Nu concepem alt rezultat! Oricum e greu să ne îndeplinim obiectivul de a merge în Liga 1, astfel că și un egal ar fi dezastruos pentru noi”, a mai declarat administratorul special de la Dinamo. 

Dinamo a obținut doar 9 puncte în primele 17 etape ale sezonului, în vreme ce Academica Clinceni stă chiar mai rău, cu 4 puncte.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.