Liga 1

Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Dinamo a încheiat la egalitate ultimul meci jucat, 0-0 cu FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 December 2021

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, anunță că 4-5 jucători vor părăsi clubul în iarnă, pentru a le face loc altora. Astfel, vestiarul echipei, care cuprinde în prezent 32 de nume, ar rămâne aglomerat. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, declara că „suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători”. Semn că Dinamo va renunța la cel puțin 7 jucători.

Astăzi, administratorul special Iuliu Mureșan a afirmat că „4-5 jucători” vor pleca, pentru a le face loc altora. Declarațiile celor doi oficiali dinamoviști sunt astfel contradictorii, întrucât în varianta vehiculată de Mureșan, numărul de jucători din lot ar rămâne mai mare de 25, iar povara financiară nu ar fi ușurată.

Iuliu Mureșan: „Probabil renunțăm la 4-5 jucători” 

>

„Știm niște jucători care vor pleca, acum avem prea mulți jucători, am depășit puțin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alții. Probabil renunțăm la 4-5 jucători, printre ei și jucători aduși recent. Se va face o analiză pe fiecare post și în funcție de ce rezultă, renunțăm la unii și aducem alții mai buni”, a spus Mureșan la GSP Live. 

Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Alin Dudea și Neicuțescu s-ar putea număra printre jucătorii care vor fi puși pe liber de Dinamo în iarnă, întrucât ei nu sunt pe placul lui Rednic.

Toți jucătorii transferați de Dinamo în acest sezon, adică după intrarea în insolvență, au o clauză conform căreia clubul se poate despărți de ei la începutul lui 2022. Excepția: Cătălin Itu, întrucât el este doar împrumutat de la CFR Cluj.

Următorul meci pentru Dinamo va avea loc chiar în această seară, cu Academica Clinceni. Iuliu Mureșan a declarat că „nu concepem alt rezultat decât victoria”.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.