Tenis

„Să nu te spânzuri!” » Fosta iubită a lui Nick Kyrgios a făcut publice conversațiile cu jucătorul de tenis: „Cât de oribil este acest om”

+11 Foto
Nick Kyrgios și Chiara Passari // foto: Instagram @ chiarapassari

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 decembrie 2021

Chiara Passari, „fosta” lui Nick Kyrgios (26 de ani, locul 93 ATP), a împărtășit câteva dintre conversațiile private pe care le-a avut cu jucătorul de tenis.

Printre altele, în capturile de ecran distribuite de Chiara și publicate de Corriere dello Sport, se poate observa cum cel cu care vorbește prin mesaje, aparent jucătorul de tenis, îi spune să „nu te spânzuri în seara asta”, „taci din gură” și „ești toxică”. „Doar un memento cu privire la cât de oribil este acest om”, a scris Chiara. 

Nick Kyrgios, acuzat de fosta iubită: „M-a lăsat singură în oraș la 4 dimineața, după ce mi-a luat telefonul și portofelul” 

De asemenea, Chiara susține că Kyrgios a părăsit-o la un moment dat în centrul orașului New York după ce i-a luat telefonul și portofelul. 

„Nu pot uita cum m-a lăsat în centrul New York-ului la 4 dimineața, după ce mi-a luat telefonul și portofelul, iar apoi a urcat într-o mașină cu una dintre fostele sale iubite pentru a merge într-un club. Am rămas, la propriu, blocată. Apoi mi-a zis «oh, nu știam că am toate lucrurile tale, e vina ta că nu ai urcat într-un taxi»”, a scris Chiara.

+11 Foto
Foto: Instagram @ chiarapassari

Relația dintre cei doi a început în vara lui 2020 și a durat până în toamna acestui an, când cei doi au avut o ceartă puternică. Chiara l-a acuzat pe Kyrgios că ar fi înșelat-o în februarie. La acel moment, ea a râs de scuza invocată de Nick: „Nu știa că are o femeie în pat! Dormea. Nu am mai auzit de înșelat în somn până acum”.

+11 Foto
Foto: Instagram @ chiarapassari
  • După ce s-a despărțit de jucătoarea rusoaică Anna Kalinskaya, Kyrgios fusese surprins în preajma lui Beatrice Bouchard, sora geamănă a lui Eugenie Bouchard. S-a speculat că cei doi ar avea o relație, ipoteză care nu s-a confirmat.
  • În trecut, Kyrgios s-a aflat într-o relație și cu australianca Ajla Tomljanovic.

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.