Liga 1

Dan Petrescu, iritat de întrebarea unei jurnaliste: „Cred că glumești, nu?”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 December 2021

Dan Petrescu (53 de ani) a fost iritat de o întrebare primită în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre Chindia și CFR Cluj.

  • Chindia și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă, 4 decembrie, începând cu ora 15:00. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport.

Dan Petrescu a fost întrebat de o jurnalistă dacă o vede pe Chindia afectată de faptul că marți a jucat un meci de Cupă, cu Sepsi OSK (scor final 1-2): „Chindia a avut meci în Cupa României. Poate o prindeți mai obosită?”

Dan Petrescu, iritat de o întrebare primită înainte de Chindia - CFR Cluj 

>

Întrebarea nu i-a picat bine „Bursucului”, care a avut un răspuns tăios:

Cred că glumești, nu? Noi am jucat 34 de meciuri (n.r. - sunt 32 de meciuri oficiale), cine e mai obosită, Chindia sau CFR? Cred că e o glumă asta. Mda...

„Chindia are mai puțini jucători...”, a răspuns jurnalista, dar Dan Petrescu a rămas ferm pe poziții: „Are mai puțini jucători, dar și 20 de meciuri mai puțin. Nu ți se pare corect ca noi să fim mai obosiți?”

Ulterior, antrenorul CFR-ului a adăugat că „avem foarte, foarte multe meciuri. Parcă în niciun an nu-mi aduc aminte ca în decembrie să fi avut 5 meciuri. Mi se pare exagerat de mult, aici e o greșeală”.

În acest sezon, Chindia a jucat 20 de meciuri, un număr considerabil mai mic decât cel al CFR-ului (32), care a fost implicată și în cupele europene.

Dacă n-am juca din 3 în 3 zile, n-ar fi o mare problemă, dar sunt foarte îngrijorat că mai avem 5 meciuri în 18 zile. Vor fi aproape 40 de jocuri, prea multe pentru o echipă care nu poate trece pe listă jucătorii pe care îi vrea.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.