Liga 1

Trădarea este completă! Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali: „Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi”

Ianis Stoica, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 decembrie 2021

Este oficial: Ianis Stoica (18 ani), jucătorul în schimbul căruia Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro, a „trădat-o” pe Anamaria Prodan și a semnat cu Becali Sport, firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, la care Giovanni Becali este consilier. 

După Dennis Man, care a părăsit-o pentru a semna cu firma fraților Giovanni și Victor Becali, același lucru i s-a întâmplat Aneimaria Prodan și cu Ianis Stoica, atacantul de perspectivă al celor de la FCSB. 

Mutarea, despre care GSP.ro v-a informat pe 25 noiembrie, a fost confirmată astăzi de Dragoș Sîrbu, numărul 1 din acte al firmei de impresariat.

Ianis Stoica a semnat cu Becali Sport 

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sîrbu, conform Fanatik

Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan: „Până nu văd semnat, nu mă interesează” 

După ce Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în presa europeană, fotbalistul a ales să schimbe taberele, mutare care nu a rămas fără răspuns din partea Anamariei. Impresarul nu crede că Ianis ar fi putut să o „trădeze” într-o asemenea manieră și așteaptă oficializarea „transferului”. 

„Acesta e răspunsul meu: eu cred în jucător și în familia lui. Până nu văd semnat nu mă interesează. Toți trebuie să-mi dea 10 la sută minim că-și fac reclamă pe numele meu. Să ia, să păcălească, iar la final să plătească. Așa e în viață. Păcălești și la final plătești”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man.

- Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb, pe 16 noiembrie 

Gigi Becali: „Să semneze cu cine vrea”

Pe 29 noiembrie, Gigi Becali confirmase dorința jucătorului: „M-a sunat Giovanni, mi-a spus: «Gigi, a venit taică-su lui Ianis, că vrea să semneze cu firma noastră. Ești de acord?» I-am zis: «băi Giovanni, nu mă interesează, nu mă întreba pe mine dacă sunt de acord, n-am nicio treabă, semnează cu cine vrea». Ce scandal? Nu mai am treabă! Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”.

Acum că l-a pierdut pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan a rămas cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Impresara mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.