Liga 1

Reghe i-a oprit pe jurnaliști în conferință: „Stați, e sub nivelul meu! V-o spun fără jenă”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu a mai dorit să vorbească despre meciul cu CSO Filiași (Liga 3), scor 3-0, din „sferturile” Cupei României.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 December 2021

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu a mai dorit să vorbească despre meciul cu CSO Filiași, scor 3-0, din „sferturile” Cupei României.

  • Sepsi, FC Voluntari, CSU Craiova și FC Argeș sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României.
  • Semifinalele, pentru care va fi organizată o tragere la sorți separată, se vor disputa în primăvară. Manșa tur se joacă pe 20 aprilie 2022, returul pe 11 mai.

La conferința de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani din Liga 1 (luni, 20:30), Reghe a refuzat să mai răspundă întrebărilor legate de meciul de aseară, contra formației din Liga 3.

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova: „E sub nivelul meu să vorbesc despre meciul cu Filiași”

>

„Haideți să nu mai discutăm despre meciul cu Filiași. N-aș vrea să continuăm această discuție. Nu avem ce analiza despre meciul de aseară. Era clar să o ne calificăm. O spun fără niciun fel de jenă. Să nu creadă cineva că sunt îngâmfat. 

Era o tragedie dacă nu ne calificam aseară. E sub nivelul meu să mă întrebați despre meciul de aseară. E o diferență mare între noi și ei. Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB (2-3), nu e ușor să treci peste un asemenea meci”, a declarat Reghe la conferință.

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.