Liga 1

Rednic și-a desființat din nou jucătorii și anunță: „E timpul să plece!”

+28 Foto
Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, nu are de gând să demisioneze și are un mesaj pentru jucători: „E rândul lor să plece!”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 December 2021

Academica Clinceni - Dinamo 1-0. Mircea Rednic, antrenorul „câinilor”, nu are de gând să demisioneze și are un mesaj pentru jucători: „E rândul lor să plece!”.

  • Academica Clinceni a obținut prima victorie a sezonului, chiar după despărțirea de Chirilă.
  • Dinamo, penultima în Liga 1, mai are doar două puncte avans față de „lanterna roșie”.
  • „Câinii” nu au mai câștigat de o jumătate de campionat, adică de la meciul din tur cu Academica, 3-1 pe 2 august.

„Fotbalul se joacă pe goluri. Am făcut o repriză foarte bună. Am avut 7 cornere în prima repriză, băteam de la un corner la altul. Ei au avut un corner, au înscris. A fost o greșeală de marcaj la golul lor. Am dominat, dar nu e suficient. Trebuie să avem 20 de ocazii ca să putem marca...”, și-a început Rednic discursul.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: „Poate asta e calitatea jucătorilor mei”

Apoi, „Puriul” a vorbit despre lipsa de valoare a jucătorilor lui Dinamo:

E lipsă de calitate în fața porții. Ai situații și nu poți să o bagi în poartă. Echipa joacă, ajunge în față. În repriza a doua ne-a fost foarte greu, n-am jucători care să-mi elimine om din joc. Au venit centrări, dar Deian a scăpat de vreo două ori, a dat în fața porții, dar n-a fost nimeni acolo”.

Iar Rednic a continuat: „Nu vreau să dau vina pe nimeni, dar poate asta e ceea ce pot ei să joace. Am schimbat, le-am dat posibilitatea tuturor să joace...”.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: „E rândul jucătorilor să plece!”

Rednic e deranjat de faptul că fotbaliștii lui își reproșează unul altuia nereușitele echipei: „Le-am spus să fie pozitivi, unul e mai deștept decât altul. Nu, toți suntem de vină! Trebuie să înțeleagă că dacă nu formează o echipă, o să fie greu”.

Întrebat cât mai rezistă, Rednic a declarat că jucătorii vor fi cei care vor pleca:

N-am venit ca să cedez rapid. Nu plec! Jucătorii să înțeleagă că au plecat antrenori, acum e rândul lor să plece! De doi ani sunt aceleași rezultate. Antrenorii ce să facă, să aducă mingea în fața porții? Păi, o aducem! Ratăm singuri cu portarul”.

Unii sunt supărați când nu joacă, dar când intră în teren nu prea arată nimic. Șușotesc, stânga, dreapta. Nu e ok. Să fie uniți. Depind unii de ceilalți
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Cele mai tari imagini din Clinceni - Dinamo 1-0:

Dinamo și Academica Clinceni, la retrogradare

Citește mai multe știri despre Dinamo și Clinceni:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.