Campionate

Cristiano Ronaldo nu s-a lăsat până nu i-a aflat numărul! Pe cine a terorizat cu mesaje: „A ținut să-mi spună asta”

Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 04 December 2021

Cristiano Ronaldo (36 de ani), vedeta lui Manchester United, s-a contrat prin mesaje cu Antonio Cassano (39 de ani), după ce ex-atacantul de la AS Roma, Real Madrid, AC Milan și Inter, a declarat că starul lusitan nu se numără printre cei mai buni 5 fotbaliști ai lumii.

Ronaldo s-a enervat la auzul declarațiilor lui Cassano și a făcut totul posibil pentru a-i afla numărul de telefon. Fostul atacant a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu CR7.

„Ronaldo mi-a scris mai multe mesaje pentru a-mi spune «N-ai respect, trebuie să mă respecți mai mult pentru ce am reușit în carieră, pentru golurile pe care le-am marcat». Mie nu mi-e frică de adevăr, îl spun în fața întregii lumi, de la Papă până la ultimul om. 

L-am sunat pe Buffon după și mi-a confirmat că el i-a dat numărul meu ofițerului de presă, care i l-a trimis mai departe lui Ronaldo, care a ținut el să-mi spună mie că a marcat 750 de goluri și eu doar 150. 

Eu i-am răspuns «Dragă Cristiano Ronaldo, ai totul, stai liniștit și trăiește în pace. Ia exemplu de la Messi, căruia nu-i pasă de ce spune lumea». Ăsta e adevărul”, a declarat Cassano potrivit TuttoSport.

Declarația care l-a enervat pe Ronaldo

În urmă cu o lună, Antonio Cassano i-a răspuns, agentului lui Cristiano, Jorge Mendes, declara că Ronaldo este cel mai bun din istorie și că el merită prestigiosul trofeu,.

„Destul teatru! Este Cristiano Ronaldo cel mai bun din istorie? Nu e nici măcar în TOP 5! Messi, Pele, Maradona, Cruyff și Ronaldo sunt la alt nivel”, a spus Cassano la Bobo TV, canalul Twitch al fostului atacant italian Christian Vieri.

Antonio Cassano și-a început cariera de seniori la Bari, în 1999. Doi ani mai târziu, AS Roma l-a cumpărat cu 31 de milioane de euro, iar peste 5 ani a făcut pasul la Real Madrid. Nu s-a impus în tricoul „blanco”, iar spaniolii au renunțat la serviciile sale după un sezon. În cele 515 meciuri jucate la echipele de club, Cassano a înscris 139 de goluri și a pasat decisiv de 95 de ori.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.