Campionate

Fatih Terim, atacat din cauza lui Moruțan: „De ce faci asta?! N-ai nicio logică!”

Fathi Terim, antrenorul lui Galatasaray, e criticat pentru că nu-l folosește mai mult pe Olimpiu Moruțan. În remiza de azi cu Altay, mijlocașul român în vârstă de 22 de ani a prins în teren numai 20 de minute.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 decembrie 2021

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, e criticat pentru că nu-l folosește mai mult pe Olimpiu Moruțan. În remiza de azi cu Altay, mijlocașul român în vârstă de 22 de ani a prins în teren numai 20 de minute.

Alexandru Cicâldău (24 de ani) este infectat cu COVID-19 și a ratat meciul cu Altay din această după-amiază. Publicația turcă Medyatava scria azi că locul lui Cicâldău în echipa de start va fi luat chiar de compatriotul Olimpiu Moruțan. N-a fost să fie. Oli a venit de pe bancă abia în minutul 69, la 1-1.

Fatih Terim, atacat din cauza lui Moruțan

„Ok, nu e Cicâldău, dar atunci de ce îl bagi pe Moruțan abia în minutul 70?!”, i-au reproșat lui Terim jurnaliștii turci de la cumhuriyet.

Hotărârea lui Terim a fost criticată și de fani pe rețelele de socializare:

  • „Dacă Terim s-ar baza mai mult pe Moruțan, am fi în altă poziție acum” 
  • „De ce lipsește aproape mereu Olimpiu Moruțan din primul 11? Poate să explice cineva?” 
  • „Moruțan trebuie să joace în zonă centrală, acolo unde dă cel mai bun randament” 
  • „Lasă-l să joace pe Moruțan, omule, poate face ceva!” 
  • „Inexplicabil. Moruțan joacă în Europa, câștigăm, nu joacă în campionat, nu câștigăm, iar antrenorul tot așa procedează!”

3 goluriși 3 pase decisive are Moruțan la Galatasaray în 17 meciuri

Încă un pas greșit pentru Galatasaray

Galatasaray a fost condusă de Altay încă din minutul 17, după golul lui Pinares. Dervisoglu (34) și Diagne (79) au întors scorul, insuficient însă pentru a aduce victoria grupării „Cim Bom Bom”. 

Bamba a egalat cu 4 minute înainte de final dintr-o lovitură de la 11 metri. După acest egal, Galatasaray face 23 de punce și se află pe locul 6.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.