Liga 1

Mihai Iosif e dezarmat: „Nu mi-a plăcut nimic, meritam să pierdem!”

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Liga 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, recunoaște că echipa lui nu merita mai mult în această seară.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 decembrie 2021

Farul a învins-o pe Rapid, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Liga 1. Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, recunoaște că echipa lui nu merita mai mult în această seară.

Iosif a fost extrem de încurcat de accidentări la Ovidiu, nu mai puțin de 4 jucători acuzând probleme fizice: Dr. Grigore (schimbat în minutul 6), Ioniță (18), Morais (59) și Hlistei (75). Ultimul nu a mai putut fi înlocuit, întrucât Rapid nu mai avea nicio schimbare rămasă.

Mihai Iosif, după Farul - Rapid: „Nu mi-a plăcut nimic”

Nu mi-a plăcut nimic. Am avut 4 jucători accidentați, deci și ghinion. La Alex Ioniță e o recidivă, dar toată lumea mi-a spus că e ok. Nu-mi reproșez că l-am titularizat. L-am întrebat pe el, i-am întrebat pe doctori, toată lumea și-a asumat. Am vrut să surprind cu el în echipa de start. Medical, nu pot eu să-mi dau cu părerea despre jucători”, a declarat Iosif la Look+.

Întrebat dacă accidentații din partida cu Farul vor putea evolua în etapa viitoare, Iosif a răspuns: „Dragoș Grigore e în drum spre București, Ioniță clar nu va juca la meciul următor, Hlistei nu știu, Morais nu știu”.

„Tot ce am pregătit o repriză întreagă s-a năruit după 20 de minute. Dar am jucat slab, nu am meritat în seara asta mai mult”, a mai spus antrenorul giuleștenilor.

E tristețe la Rapid. Sper să avem capacitatea să ne redresăm. Nu suntem în cea mai bună perioadă, e clar
Mihai Iosif, antrenor Rapid

Farul a învins-o pe Rapid la Ovidiu

Meciul a început cum nu se putea mai rău pentru Rapid, care i-a pierdut în primele 20 de minute pe Dragoș Grigore și Alex Ioniță II, accidentați. 

Farul a ratat o ocazie uriașă în prima repriză. Din câțiva metri, Jefte a fost blocat uluitor de Horațiu Moldovan, care a întins decisiv piciorul stâng și a deviat balonul în corner.

Până la urmă, dobrogenii au intrat în avantaj la pauză: gol Ghiță, din corner (42). Farul a rezolvat întâlnirea în repriza secundă. Ciobanu a înscris golul doi pe contraatac: șut în diagonală, din careu (59).

Rapid a alergat după egalare, dar nu a mai avut nicio șansă din minutul 75, când Hlistei a ieșit și el accidentat, iar Miță Iosif nu a mai avut la dispoziție nicio schimbare.

Farul și Rapid luptă pentru play-off

Grație acestui succes, Farul urcă provizoriu până pe 3 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, dar cu un meci în plus. Rapid ocupă și ea loc de play-off, 6, însă poate fi depășită până la finalul rundei.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.