Liga 1

Porumboiu critică arbitrajul pro-FCSB: „Cum să dai penalty, ce arbitru FIFA ești tu? Popescu zici că e un copac care a fost secerat!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 December 2021

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a comentat faza primului penalty acordat de arbitrul Marian Barbu în FCSB - UTA, din care gazdele au deschis scorul prin Florin Tănase. 

„Am văzut faza, dar mai bine nu o mai vedeam. Cum să dai penalty la faza aia, ce arbitru FIFA ești tu? Ești aproape de fază, la 3 metri. Dacă de la distanța aia nu vede bine, înseamnă că are o problemă de vedere. Te faci de rușine, să dai un așa penalty ca arbitru FIFA

Probabil e o întrecere socialistă, cu ghilimelele de rigoare. «Hai să-i ajutăm pe unii, dar și pe ceilalți» (n.r. - aluzie la greșelile de arbitraj pro-CFR). Și toată lumea e mulțumită, nu mai zice nimeni nimic. Un arbitru care dă un astfel de penalty, aflat la 3 metri de fază, nu are treabă cu fotbalul, cu arbitrajul, cu nimic!”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

>

Copilul ăla e învățat rău. L-am lăudat tot timpul pe Octavian Popescu. Dacă vedeți cum cade, zici că e un copac care a fost secerat. Îl ia și vântul, căzătura lui e ceva patologic. Nu e nimic de care să spui că ar fi circumstanțe de un sfert de penalty, nu-l lovește.
Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.