Liga 1

Petrea a evitat să discute erorile de arbitraj care i-au adus victoria: „N-am văzut, nu știu ce s-a întâmplat. Rezultatul e meritat”

+19 Foto
Anton Petrea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 decembrie 2021

Anton Petrea (46 de ani), antrenorul de la FCSB, a vorbit despre victoria echipei sale cu UTA, 2-1, fără a menționa nimic despre greșelile de arbitraj care au favorizat gazdele, susținând că nu s-a uitat la faze.

„Puteam să închidem jocul la 1-0, n-am reușit și am primit acel gol. Mă declar mulțumit că jucătorii n-au cedat, au crezut în victorie și au forțat adversarii să facă niște greșeli.

Nu am apucat să văd fazele, nu mă uit imediat după meciuri, discut cu jucătorii, am alte probleme. Nu știu ce s-a întâmplat. Mă voi edifica în seara asta.

Cred că rezultatul e meritat. Am jucat bine, am avut posesie, ocazii de poartă. Adversarul ne-a creat probleme, dar per total e o victorie meritată pentru noi.

Din păcate, până nu se va rezolva problema cu VAR-ul, tot vor fi discuții. Sper ca arbitrajul să fie corect pentru toată lumea și rezultatele să se decidă pe teren.

Lui Octavian Popescu îi spun să atace, să intre în contact cu adversarul în careu, are o abilitate bună să conducă mingea în regim de viteză, poate destabiliza adversarul și scoate 11 metri sau chiar să și înscrie”, a spus Toni Petrea la Look Sport.

E frustrant să câștigi atâtea jocuri și să fii la 8 puncte de primul loc. Sezonul trecut a fost mult mai echilibrat. Se va juca până la final, sunt echipe care pot pune probleme, nu cred că poate cineva să iasă total din lupta pentru titlu
Anton Petrea, antrenor FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.