Liga 1

Florin Tănase aplaudă decizia arbitrului: „Penalty clar, s-a auzit contactul la 20 de metri distanță!”

+19 Foto
Florin Tănase, FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 decembrie 2021

Florin Tănase (26 de ani), autorul unei „duble” în FCSB - UTA 2-1, spune că penalty-ul obținut de Octavian Popescu este „clar”: „S-a auzit contactul de la 20 de metri”. 

Victoria FCSB-ului cu UTA este învăluită de scandal. Vicecampioana a înscris cele două goluri prin Florin Tănase, de la punctul cu var, la capătul a două decizii eronate ale brigăzii de arbitri condusă de Marian Barbu. 

Primul penalty a fost dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger, în care reluările au arătat că nu a existat un contact clar între cei doi. Cu toate acestea, Tănase spune că a fost „clar” penalty și că presupusa lovitură aplicată lui Popescu s-ar fi auzit de la zeci de metri distanță. 

Florin Tănase, după FCSB - UTA: „Penalty clar, s-a auzit la 20 de metri”

>

„Primul penalty cred că este clar, s-a auzit contactul de la 20 de metri. Eram pe teren, s-a auzit! La al doilea am auzit că ieșise mingea, dar nu am văzut. Pe reluări poate să se vadă că nu-l atinge, nu știu, dar pe reluare nu e sunet”, a declarat Tănase la Look Sport. 

«Omul meciului» este echipa. Eu doar am înscris golurile. Sunt fericit pentru cele 3 puncte contra unui adversar foarte dificil, cu experiență. Rămânem la 8 puncte în spatele CFR-ului.

Da, mi-am schimbat stilul la penalty. Nu mă mai opresc, cum făceam înainte.

- Florin Tănase, FCSB

Declarația lui Tănase a stârnit amuzament în studioul DigiSport. „Claudiu Răducanu cred că a fost depășit în seara asta”, a comentat jurnalistul Decebal Rădulescu. 

Ce a declarat Andrei Dumiter, atacant FCSB:

>

M-am prezentat foarte bine fizic azi, am reușit să joc fără nici o problemă. Mă simt la 100% din punct de vedere fizic. E bine, mai ales că urmează această serie de meciuri foarte apropiate. Trebuie să le ducem la bun sfârșit cu puncte și fără probleme de sănătate. 

S-au cam adunat ocaziile la mine, sunt perioade și perioade. La antrenament intră mingea în poartă, nu fac nimic diferit. 

Meciul a fost extrem de agresiv, neplăcut. O luptă crâncenă la mijlocul terenului. Doar în ultimele 20 de minute s-a jucat pe contre. Cam așa au fost ultimele 3 meciuri ale noastre. Ei n-au avut aproape nicio ocazie până în minutul 70. 

Al doilea penalty nu l-am văzut, am înțeles că a ieșit mingea clar. La primul se aude de la distanță un contact. În momentul în care atacantul trece de fundaș și e contact, e penalty. A fost corect acordat, chiar dacă a încercat să compenseze după aceea, au fost 2-3 intervenții ale lor, nesancționate.

Claudiu Keșeru, atacant FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.