Liga 1

„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi + notele minuscule pentru prestațiile arbitrilor

+19 Foto
FCSB - UTA 2-1. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 decembrie 2021

Gazeta Sporturilor a reacționat, în ediția tiparită de astăzi, în fața prestațiilor penibile ale arbitrilor in meciurile Chindia - CFR 0-1 și FCSB - UTA 2-1.

Arbitrajul in Liga 1 e un dezastru absolut. După ce Radu Petrescu a făcut praf Chindia - CFR 0-1, brigada de la FCSB - UTA a tras aseară din toate puterile pentru echipa lui Becali, inventând două penalty-uri.

Prima pagină din Gazeta de azi

Vicecampioana FCSB rămâne în cursa pentru titlu cu ajutorul uriaș al arbitrului Marian Barbu, care i-a acordat două penalty-uri rușinoase. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în fața UTA-ei, însă jocul băieților lui Toni Petrea a lăsat în multe momente de dorit.

Tănase, cel mai bun de pe teren. Toni Petrea, nota 4!

Într-un meci viciat evident de brigada lui Marian Barbu, realizările fotbaliștilor din cele două tabere au trecut în plan secund. Cel mai bun fotbalist de pe teren, conform notelor primite în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor, a fost căpitanul Florin Tănase, cel care a transformat cele două penalty-uri primite cadou de roș-albaștri (nota 7). 

Au fost, însă, și jucători care au dezamăgit duminică seara: Andrei Miron a fost veriga slabă din apărarea roș-albaștrilor, primind nota 4

Olaru, Șut, Keșeru sau Octavian Popescu au lăsat la rândul lor de dorit, fiind notați cu 5. Toni Petrea, tehnicianul roș-albaștrilor, a încasat aceeași notă precum cea a lui Miron, 4! 

Arbitrii, eroii negativi ai partidei FCSB - UTA

Eroii negativi au fost însă oameni trimiși de CCA pe Arena Națională. Gazeta i-a acordat lui Marian Barbu nota 2, în timp ce asistentul Mircea Orbuleț, ce poartă partea lui de vină la golul secund al FCSB-ului, a primit nota 3.

Porumboiu: „Cum să dai penalty, ce arbitru FIFA ești tu?” 

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a comentat faza primului penalty acordat de arbitrul Marian Barbu în FCSB - UTA, din care gazdele au deschis scorul prin Florin Tănase. 

„Am văzut faza, dar mai bine nu o mai vedeam. Cum să dai penalty la faza aia, ce arbitru FIFA ești tu? Ești aproape de fază, la 3 metri. Dacă de la distanța aia nu vede bine, înseamnă că are o problemă de vedere. 

Te faci de rușine, să dai un așa penalty ca arbitru FIFA. Probabil e o întrecere socialistă, cu ghilimelele de rigoare. «Hai să-i ajutăm pe unii, dar și pe ceilalți». Și toată lumea e mulțumită, nu mai zice nimeni nimic. Un arbitru care dă un astfel de penalty, aflat la 3 metri de fază, nu are treabă cu fotbalul, cu arbitrajul, cu nimic!”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

>

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - UTA 2-1

Vezi și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.