Liga 1

„Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!” » Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor

+19 Foto
Partida FCSB - UTA a fost „măcinată” de erori de arbitraj / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 December 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a discutat luni dimineață, la GSP Live, despre erorile de arbitraj din partida FCSB - UTA 2-1

  • Golul de 1-0 a venit în urma unui penalty dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger. Totuși, reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști. 
  • Penalty-ul din care s-a înscris golul decisiv, de 2-1, a venit după ce mingea ieșise în afara terenului cu întreaga-i circumferință, lucru nesancționat de arbitri.

Dragomir spune că arbitrul Marian Barbu a condus partida dintre FCSB și UTA într-o notă „tendențioasă”, însă face referire și la celelalte greșeli de arbitraj din campionat.

Dumitru Dragomir: „De vreo două luni de zile, arbitrajul nostru e praf”

>

Arbitrul de aseară a fost tendențios. El și Radu Petrescu (arbitrul de la Chindia - CFR 0-1) au arbitrat atât de slab...Aș putea spune că sunt slabi. De Radu Petrescu greșelile se țin lanț.

(...) De vreo două luni de zile, arbitrajul nostru e praf. Clasamentul nu e cel corect. Nu e vorba doar despre CFR. Chindia are vreo opt puncte pierdute pe mâna arbitrilor. UTA are 6 puncte pierdute pe mâna arbitrilor, iar la Liga 2 e nenorocire. Unii greșesc meci de meci, iar arbitrii mari nu apar în peisaj (Hațegan și Kovacs)”.

Întrebat de moderatorul emisiunii ce măsură ar lua dacă ar fi în fruntea CCA, Dragomir n-a stat prea mult pe gânduri.

„Eu i-aș trimite să arbitreze la Divizia C vreo 5-6 jocuri, apoi la Divizia B. Să vedeți voi dacă mai greșește vreunul”, a spus Dragomir, la GSP Live. 

Dragomir înaintează o teorie a conspirației: „Ar putea fi greșeli vinovate!”

Fostul șef de la LPF a lansat apoi și o teorie a conspirației: „Ar putea fi greșeli vinovate! S-ar putea să crezi și altceva. În lipsa banilor, poți face campion pe cineva în loc să faci pe altul”, a adăugat Dragomir, fără să intre în alte detalii. 

„Chiar nu vă e rușine?” » Titlu dur pe prima pagina a Gazetei de azi

Gazeta Sporturilor a reacționat, în ediția tiparită de astăzi, în fața prestațiilor penibile ale arbitrilor in meciurile Chindia - CFR 0-1 și FCSB - UTA 2-1.

Arbitrajul in Liga 1 e un dezastru absolut. După ce Radu Petrescu a făcut praf Chindia - CFR 0-1, brigada de la FCSB - UTA a tras duminică seara din toate puterile pentru echipa lui Becali, inventând două penalty-uri.

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor

Vicecampioana FCSB rămâne în cursa pentru titlu cu ajutorul uriaș al arbitrului Marian Barbu, care i-a acordat două penalty-uri rușinoase. Roș-albaștrii s-au impus cu 2-1 în fața UTA-ei, însă jocul băieților lui Toni Petrea a lăsat în multe momente de dorit.

FOTO Cele mai tari imagini din partida FCSB - UTA 2-1

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.