Liga 1

E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Mircea Rednic, exasperat în meciul dintre Clinceni și Dinamo, scor 1-0 // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 decembrie 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că Dinamo se va desființa. El pune rezultatele dezastruoase ale echipei pe umerii jucătorilor, absolvindu-l de vină pe antrenorul Mircea Rednic.

Dinamo trece prin una dintre cele mai dificile perioade din istoria sa. Aflat în insolvență, clubul suferă și pe plan sportiv, unde ocupă penultimul loc în Liga 1, cu doar 9 puncte obținute în 18 etape.

Lucrurile nu s-au redresat nici după ce Mircea Rednic a fost numit antrenor, iar Dumitru Dragomir vede jucătorii vinovați pentru asta. În plus, fostul șef al LPF susține că Dinamo va ajunge să se desființeze.

Dumitru Dragomir: „Dinamo se va desființa!”

>

„Dinamo se va desființa sigur. SIGUR! Deocamdată, se mai menține puțin în viață prin drepturile de televiziune, prin ce mai dă DDB, dar e în comă. Nu știu cât va dura coma, dar nu este în regulă”, a spus Dragomir la GSP Live. 

În continuare, Dragomir a mutat tunurile pe jucători: „Au adus niște jucători expirați, care nu aleargă, sunt și gălăgioși, și nemulțumiți de condiții. Am văzut că aruncă vina unul și altul pe Rednic. Păi, ce-i asta? Îi oprește Rednic să o bage în poartă? Nu, este lipsa de valoare. Cei bătrâni nu pot alerga, cei tineri n-au valoare.

Ce nerv să aibă Rednic, fratele meu? Le pui pe tablă ce să facă și ei nu fac! Ce vină ai tu? Voi credeți că Mourinho nu are valoare? Și a pierdut acasă, 0-3! (n.r. - referire la AS Roma - Inter 0-3) Ce, bă, joacă Rednic, joacă Mureșan? Joacă ăștia pe care îi plătești!”, a adăugat fostul președinte al Ligii. 

Facem o echipă de cartier și nici pe aia n-o bat! Nu vreau să fac pe martirul, dar mă doare sufletul. Ei nu mai trebuie să stea nici măcar un minut, ci să dispară, să se apuce de taximetrie, piscicultură, de săpat munții să realizeze tuneluri pentru autostrada spre Brașov. E mai bine și pentru jucători, nu-i mai înjură lumea. Purtători de tricou și de chiloți, asta sunt, troglodiți! 

- Mircea Stoenescu, fost fotbalist și conducător la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.