Liga 1

MM Stoica a răbufnit după FCSB - UTA: „Așa linșaj n-am văzut niciodată, o mizerie!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat fazele de arbitraj din meciul cu UTA, 2-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 December 2021

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat fazele de arbitraj din meciul cu UTA, 2-1. 

  • FCSB - UTA, măcinat de erori de arbitraj! Golul de 1-0 a venit în urma unui penalty dictat după un duel între Octavian Popescu și Roger. Reluările TV nu au relevat un contact concret între cei doi fotbaliști. 
  • Penalty-ul din care s-a înscris golul decisiv, de 2-1, a venit după ce mingea ieșise în afara terenului cu întreaga-i circumferință, lucru nesancționat de arbitri.

MM Stoica se opune curentului » Analiză subiectivă după FCSB - UTA

MM consideră ușor acordat primul penalty pro-FCSB.

„S-a auzit o pocnitură la primul penalty. Habar n-am ce a pocnit. Însă când am auzit zgomotul, am zis că e penalty clar. Apoi, mi-am dat seama că e un penalty dat cu ușurință, sunt de acord. Dar cel de la UTA intră în Tavi, e contact. Nu e inventat. Tavi spune că îl calcă”, a declarat MM la Telekom Sport.

Roger așază piciorul lângă cel al lui Octavian Popescu

În schimb, MM consideră că FCSB trebuia să primească un alt penalty în minutul 74. 

La 1-1, Miculescu e în duel cu Tavi Popescu. Extrema FCSB-ului apucă să lovească mingea, apoi e contrat de către „decarul” arădenilor. Piciorul lui Miculescu nu intră direct în Tavi, dar există un contact între cei doi. O decizie la limită, însă hotărârea lui Barbu, aceea de a lăsa jocul să continue, pare de această dată una corectă.

Despre faza penalty-ului doi obținut de FCSB, MM nu e convins că înainte mingea a ieșit cu toată circumferința în afara terenului, deși reluările îl contrazic: „Pare că a ieșit, dar nu ne poate lămuri unghiul decât dacă e filmat paralel cu linia de fund. Aici trebuie să ai VAR sau goal-line technology”.

Mihai Stoica, manager general FCSB: „Linșaj mediatic după meci!”

Subiectiv, MM se declară surprins de indignarea din spațiul public iscată după meciul de aseară: „S-a născut un linșaj mediatic. De când sunt în fotbal n-am văzut așa ceva! Și-au dat arama pe față unii, au demonstrat cât de mult îi pot detesta pe Gigi sau pe cei care lucrează cu el. S-a prezentat totul trunchiat, mizerabil, odios!”.

FCSB - UTA 2-1. Laszlo Balint: „Concluzia e una singură: suntem câștigătorii morali ai acestei partide!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB - UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.