Liga 1

Ce a pățit Costin Ștucan când a cerut o opinie de la Alexandru Deaconu: „Așa sunt amorsate crizele în România”

Costin Ștucan l-a invitat la dialog pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 decembrie 2021

Trei foști arbitri importanți, Constantin Zotta, Ion Crăciunescu și Florin Chivulete, au dezbătut în această dimineță, într-o ediție specială GSP Live, situația la zi a fotbalului românesc, „măcinat” de erorile tot mai grave ale arbitrilor. 

Pe rând, cei trei și-au expus punctul de vedere cu privire la trecutul, prezentul și viitorul arbitrajului de la noi, analizând greșelile din ultima perioadă, dar și problemele existente la vârful CCA, una dintre ele fiind absența sistemului VAR.

Gazeta l-a contactat în acestă dimineață și pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA. Fostul arbitru i-a transmis producătorului emisiunii că, pentru a putea intra în direct, „e nevoie de o adresă către departamentul de comunicare al FRF”.

Costin Ștucan: „Doar în România crizele sunt amorsate mai tare prin tăcere”

>

Răspunsul lui Deaconu a provocat un discurs viguros al lui Costin Ștucan, moderatorul emisiunii:

„Asta e Comisia Centrală a Arbitrilor ... Vineri vom discuta din nou despre arbitraj. Încercăm până vineri să obținem aprobarea pentru a vorbi cu Alexandru Deaconu despre problemele din arbitraj. 

Cred că cei din conducerea CCA ar fi inspirați să discute un pic, fiindcă orice criză se poate dezamorsa prin dialog, e o teorie simplă de comunicare și funcționează bine în lumea civilizată. Doar în România crizele sunt amorsate mai tare prin tăcere”, a spus Costin Ștucan, moderatorul emisiunii GSP Live

Alexandru Deaconu se mai ocupă doar cu formalitățile de introducere a sistemului VAR în România

Augustus Constantin, fost arbitru de pe lista FIFA, l-a înlocuit ca responsabil de delegări pentru prima ligă pe Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA.

Din august, Alexandru Deaconu se mai ocupă doar cu formalitățile de introducere a sistemului VAR în România, spun sursele GSP.ro. A păstrat postul de vicepreședinte, dar la delegările din prima ligă Augustus Constantin e cel care îl secondează pe Vassaras, iar adjunctul delegărilor pentru eșalonul secund este argeșeanul Eduard Dumitrescu, fost asistent de pe lista FIFA.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.