Liga 1

Sorin Cârțu se driblează singur! A vrut să atace FCSB, dar a ieșit complet invers: „Voi ziceți că fac eu aluzii...”

Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 decembrie 2021

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele de la CSU Craiova, a făcut o nouă aluzie cu privire la presupusa amiciție dintre FC Botoșani și FCSB, echipe ale căror patroni, Valeriu Iftime și Gigi Becali, au făcut mai multe afaceri de-a lungul timpului. Numai că ultima ipoteză prezentată de „Sorinaccio” este una eronată. 

În această dimineață, președintele CSU Craiova a comentat rezultatul înregistrat de echipa sa luni seara, la Botoșani, 2-2 cu echipa locală.

Încercând să sublinieze îndârjirea cu care fotbaliștii de la FC Botoșani au jucat împotriva echipei sale, Sorin Cârțu a făcut o comparație a numărului de faulturi comise de moldoveni ieri seara și împotriva celor de la FCSB, în meciul jucat pe 21 noiembrie și câștigat de bucureșteni cu 3-1.

Sorin Cârțu: „Cu noi joacă întotdeauna foarte aprig!” 

„Am avut meciuri grele, deplasarea la Pitești, meciul cu FCSB, acum la Botoșani. Pentru noi deplasarea la Botoșani e super grea. Cu noi întotdeauna joacă foarte aprig, fac foarte multe faulturi. Ziceți că fac eu aluzii referitor la meciul lor cu FCSB, dar dacă punem în balanță câte faulturi s-au făcut aseară și câte au făcut la meciul cu FCSB... foarte dur.

Au și șansă cu noi. Ăsta din poartă, Pap, de fiecare dată când joacă cu noi, prinde zile bune. Așa ne e soarta cu ei. Întotdeauna ai echipe de tipul ăsta într-un campionat, cu care să te descurci mai greu. Trecem și peste asta”, a declarat Cârțu la Pro X.

Numai că statisticile îl contrazic pe președintele Craiovei. Conform datelor InStat, FC Botoșani a comis doar 13 faulturi împotriva alb-albaștrilor și 17 cu FCSB!

Ce-i drept, faulturile împotriva oltenilor au fost sancționate mai dur. Cu CSU, FC Botoșani a primit 3 cartonașe galbene. Cu FCSB, doar două.

Suntem sub presiune, pentru că suntem într-o criză mare de puncte, iar posibilitățile de a recupera încep să se micșoreze. În 3 etape am luat doar un punct... 

Se pot întâmpla multe, și echipele celelalte pot trece printr-o perioada ca cea prin care trecem noi acum, să domine meciurile și să nu câștige puncte. În fotbal se pot întâmpla multe. Eu nu sunt supărat pentru partida de aseară, dacă s-ar fi jucat la fel și în celelalte 6 înfrângeri, am fi avut vreo 6 puncte în plus acum. 

Echipa îți dă încredere, dar trebuie să fim mult, mult mai eficienți și atunci se rezolvă toate. 

- Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.