Europa League

Radu Petrescu și Marian Barbu au făcut praf meciurile din Liga 1, dar sunt delegați la partide importante din cupele europene

Arbitrii Marian Barbu și Radu Petrescu au primit delegări importante în cupele europene, la câteva zile după ce au făcut praf FCSB - UTA, scor 2-1, și Chindia - CFR Cluj, 0-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 December 2021

Arbitrii Marian Barbu (33 de ani) și Radu Petrescu (39 de ani) au primit delegări importante în cupele europene, la câteva zile după ce au făcut praf FCSB - UTA, scor 2-1, și Chindia - CFR Cluj, 0-1. 

Radu Petrescu a comis trei greșeli flagrante în victoria pe care CFR Cluj a obținut contra Chindiei, 1-0. „Centralul” a primit o delegare importantă la câteva zile după gafele din Liga 1.

Va conduce meciul de joi, dintre Lyon și Rangers, din ultima rundă a grupei A de Europa League. Petrescu va fi ajutat de Radu Ghinguleac și Mihai Marica, în timp ce al patrulea oficial la fi Marcel Bîrsan. 

Marian Barbu, trimis pe „White Hart Lane”

Celălalt „protagonist” al week-end-ului, Marian Barbu, va fi arbitru de rezervă la cel mai tare meci al săptămânii din Conference League, Tottenham - Rennes. La centru va fi Horațiu Feșnic, iar asistenți au fost desemnați Valentin Avram și Alexandru Cerei.

Marian Barbu a dictat eronat două lovituri de la 11 metri pentru FCSB, în victoria 2-1 cu UTA. 

Cum arată lista UEFA a arbitrilor români: 

  • Ovidiu Hațegan
  • Istvan Kovacs
  • Horațiu Feșnic
  • Marian Barbu
  • Andrei Chivulete
  • Radu Petrescu
  • Marcel Bârsan

VIDEO Porumboiu, reacție radicală cu privire la brigada de arbitri: „I-aș retrograda în liga secundă și i-aș scoate de pe lista FIFA!”

>

Citește și alte știri despre arbitrajul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.