Liga Campionilor

Seară istorică pentru Mbappe și Messi » Recordurile stabilite cu golurile marcate în PSG - Club Brugge

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 December 2021

Kylian Mbappe (22 de ani) a înscris o „dublă” în prima repriză din PSG - Club Brugge, meci din ultima rundă a grupei A de Liga Campionilor. Francezul are 31 de reușite în cea mai galonată competiție din Europa. Leo Messi a bifat și el un record cu golul său.

Kylian Mbappe continuă să bată recorduri. Campionul mondial a devenit astăzi cel mai tânăr fotbalist care atinge borna celor 30 de goluri în Liga Campionilor, la doar 22 de ani și 352 de zile. 

Mbappe, 5 minute de grație în PSG - Club Brugge

Kylian a deschis scorul în minutul 2, când a profitat de o respingere greșită, în față, a portarului Mignolet. Reușita secundă, venită în minutul 7, a fost mult mai spectaculoasă. Mbappe a scăpat inteligent din marcajul apărătorilor și a reluat din voleu o centrare venită de la Di Maria.

Record și pentru Messi

PSG a mai înscris o dată înaintea pauzei. Leo Messi a reluat imparabil, din afara careului. Pasa de gol i-a aparținut aceluiași Mbappe.

Cu această reușită, Leo Messi a bifat și el un record în Liga Campionilor. Brugge este a 38-a echipă căruia argentinianul îi înscrie în cea mai importantă competiție intercluburi.

VIDEO Cum a marcat Mbappe primul gol din cariera de profesionist

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.