Liga Campionilor

Încăierare generală în FC Porto - Atletico Madrid » De la ce a pornit și câte „roșii” au fost arătate

+7 Foto
Meciul dintre FC Porto și Atletico Madrid, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană a Ligii Campionilor, a fost marcat de mai multe incidente.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 decembrie 2021

Meciul dintre FC Porto și Atletico Madrid, câștigat de spanioli cu 3-1, a fost marcat de mai multe incidente. Trupa lui Diego Simeone a obținut calificarea în „optimile” Ligii Campionilor.

Miza partidei de pe „Estadio do Dragao” a fost imensă, un loc în „optimile” Ligii Campionilor. Arbitrul francez Clement Turpin a ținut jocul sub control în prima parte, una în care au fost comise nu mai puțin de 18 faulturi, dar a avut mari probleme după reluare. 

Nervi în FC Porto - Atletico Madrid 

Primul cartonaș roșu i-a fost arătat lui Carrasco, în minutul 67, la scorul de 1-0 pentru Atletico, pentru o lovitură aplicată unui adversar, când jocul era oprit. 

Apogeul durităților a fost atins în minutul 70. Wendell, abia introdus în tabăra portughezilor, l-a lovit cu cotul în zona gâtului pe Cunha și a provocat o încăierare generală. Inclusiv Diego Simeone s-a „aprins” și s-a implicat în meleu. 

Turpin l-a eliminat pe Wendell și a mai arătat două cartonașe roșii, unor oameni de pe băncile de rezervă.

Atletico Madrid merge în „optimile” Ligii Campionilor

Atletico a profitat de spațiile mai mari rămase în urma eliminărilor și a mai punctat de două ori, pe contraatac, prin Correa și prin De Paul. Porto a marcat golul de onoare la ultima acțiune, dintr-un penalty transformat de Sergio Oliveira.

Cum AC Milan nu a putut să o învingă pe Liverpool, madrilenii au smuls in-extremis poziția secundă în grupă și merg în primăvara Champions League. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.