Liga 1

Dinamo a depășit obstacolul birocratic din calea noului stadion: „Directorul CNI a confirmat în această seară”

Fanii din programul DDB au făcut un anunț major în privința proiectului noului stadion al lui Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 07 December 2021

Fanii din programul DDB au făcut un anunț major în privința proiectului noului stadion al lui Dinamo. 

Proiectul noii arene din Ștefan cel Mare părea un mit. Fanii discutau și visau la acest lucru, dar nimic palpabil nu apărea.

Astăzi, într-un mesaj intern din DDB, s-a transmis că Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, a semnat contractul pentru locația viitoarei arene. Ar urma să fie ridicată în locul stadionului actual, nu în zona velodromului, cum prevedea varianta anterioară. 

În același timp, fanii susțin că a fost realizată și documentația preliminară pentru studiile de fezabilitate și prefezabilitate. Afirmațiile au fost făcute de Adrian Cefalan, director CNI, într-o emisiune la Playsport. Următorul pas este scoaterea la licitație a proiectului propriu-zis. Ultimul cuvânt în privința formei, capacității și a dotărilor ar trebui să îl aibă CS Dinamo. 

Fanii lui Dinamo, anunț despre noul stadion 

„Intr-o declaratie data in aceasta seara, dl. Adrian Cefalan - Director Investitii al Companiei Nationale de Investitii - a confirmat ca a fost depasit obstacolul birocratic anuntat luna trecuta (rezilierea contractului semnat cu CS Dinamo pentru vechiul amplasament - Velodrom), semnându-se deja contractul pentru locatia stadionului central.

Totodata este aproape finalizata documentația preliminară de studiu de prefezabilitate si fezabilitate (nr de locuri fiind cel mai important detaliu), urmand ca in curand sa fie licitat si semnat contractul in acest sens pentru predarea acestora de catre proiectantii si arhitectii care le vor întocmi (2-3 luni pana la predare termen estimativ), apoi beneficiarul CS Dinamo va aviza forma/capacitatea/designul final!”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook „Noul stadion Dinamo”. 

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații despre situația de la Dinamo: „Se desființează, vă zic sigur”

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.