Liga 1

Verdict la Rapid - FCU Craiova, după 6 amânări » Ce pedeapsă a primit Mititelu jr.

Adrian Mititelu jr.

Articol de Viorel Tudorache  —  miercuri, 08 decembrie 2021

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea lui Adrian Mititelu jr. pentru o lună și amendarea acestuia cu 11.500 de lei pentru incidentul de la meciul Rapid - FCU Craiova, scor 0-0, disputat pe 1 noiembrie.

Adrian Mititelu jr., suspendat și amendat de FRF în cazul „Sticla cu apă” 

Astăzi, la mai bine de o lună distanță de la acel moment, a venit și decizia FRF în acest caz. Comisia de Disciplină a dictat suspendarea lui Adrian Mititelu jr. pentru o lună, precum și amendarea acestuia cu 11.500 de lei. Decizia a fost luată în temeiul articolului 51 din Regulamentul Disciplinar al FRF, care se referă la:

Provocarea publicului sau a altor persoane 

Orice persoană care provoacă publicul sau alte persoane prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui joc, va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri dacă este jucător sau antrenor și de la o lună la 3 luni dacă este oficial.

Așadar, Mititelu jr. a primit pedeapsa minimă, de o lună. Decizia FRF a venit după 6 amânări dictate în prealabil de Comisia de Disciplină. 

Suspendarea de la Comisiei de Disciplină îi ridică lui Mititelu jr. dreptul de a reprezenta clubul vreme de o lună. În consecință, acesta nu poate semna documente în raport cu forurile care conduc fotbalul românesc, FRF și LPF.

Citește mai multe știri despre FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.