Liga Campionilor

Ninsoare ca-n povești la Bergamo » Meciul Atalanta - Villarreal, amânat!

Stadionul celor de la Atalanta, acoperit de zăpadă Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 decembrie 2021

În ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, Atalanta și Villarreal au un duel decisiv pentru calificarea în „optimile” competiției la Bergamo. Meciul nu s-a mai putut disputa însă, din pricina condiţiilor atmosferice.

UPDATE 22:20 » Atalanta - Villarreal, amânat

Întârziat cu 20 de minute din cauza ninsorii, meciul nu a putut fi reluat nici așa din cauza ninsorii abundente. Astfel, s-a decis ca partida să se amâne pentru mâine, ora de începere urmând a fi stabilită ulterior.

Ştirea iniţială:

Meciul este pus în pericol însă de vremea din Italia. La Bergamo ninge puternic.

Ca urmare, meciul a fost întârziat cu 20 de minute, urmând a începe la 22:20. Dacă nici atunci terenul nu va putea fi unul practicabil, partida se va reprograma pentru ziua de joi.

Spaniolii nu sunt la primul eveniment de acest gen, în 2005 la meciul dintre Steaua și Villarreal din Ghencea, ninsoarea a împiedicat desfășurarea partidei.

În acest moment, Villarreal se află pe poziția secundă cu 7 puncte, în timp ce Atalanta este pe locul 3, cu 6 puncte. Astfel că echipa care va câștiga această confruntare va merge alături de Manchester United în primăvara Ligii Campionilor.

Citește alte știri din fitbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.