Liga 1

Marea problemă de la Dinamo, evidențiată la GSP Live: „Rednic a greșit. Dumnezeule! A fost catastrofă!”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 decembrie 2021

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a analizat situația de la Dinamo, echipă fără victorie în Liga 1 din august, deși în urmă cu două luni a fost preluată de Mircea Rednic (59 de ani).

În direct la GSP Live, Florea i-a atribuit o parte din vină antrenorului, deși s-a declarat fan al acestuia. Jurnalistul Gazetei consideră că „Puriul” și Dinamo au greșit prin transferurile făcute.

Adrian Florea, despre situația de la Dinamo: „Mircea Rednic s-a înconjurat doar de fotbaliști retrași”

>

„Rednic a greșit că s-a înconjurat doar de fotbaliști retrași. Cu tot respectul, și Torje e așa (n.r. - Torje a fost adus înainte să vină Rednic). Dinamo are, în acest moment, fotbaliști retrași, sau unii care nu s-au apucat deloc de fotbal. Nu ai ce să faci cu ei, nu pot să alerge! Orice jucător sănătos și bine antrenat aduci din Divizia B, dacă ești Rednic și îl pui bine pe teren, nu ai cum să nu câștigi de 4 luni!

Nu a adus decât retrași, jucători care nu joacă de un an și ceva. Te-a bătut John Ene! Ți-a dat 6 Edward (n.r. - antrenor la meciul cu FCSB a fost Dario Bonetti). Antrenorul Edward nu mai dăduse 6 și nu va mai da 6 în istoria fotbalului. Cine trebuie să te mai bată pe tine?”, a declarat Florea. 

„Gluhakovic a fost catastrofă”

„Îl aduci și pe Gluhakovic. Dumnezeule! L-ai văzut? L-a folosit un meci, a fost castastrofă! De la Comuna Recea dacă aduci un băiat de 22 de ani, sănătos și antrenat, nu poate juca mai slab decât ăla! Eu sunt fan Mircea Rednic, dar n-ai cum, dacă aduci numai d-ăștia...”, a adăugat jurnalistul Gazetei în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

Mircea Rednic i-a adus la Dinamo pe Michel Espinosa, Petar Gluhakovic, Nikolaos Kainourgios, Marko Nunic, Tomas Vestenicky și Cătălin Carp. 

Înainte ca „Puriul” să preia echipa, conducerea Mureșan - Zăvăleanu i-a adus pe Gabi Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Mirko Ivanovski, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Andre Pinto, jucători cu un număr mic de minute jucate în ultimul an. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.