Liga 1

Uitat pe bancă la FCSB, Budescu are o propunere din România: „Putem să-l plătim”

Hermannstadt luptă pentru revenirea în Liga 1 și are planuri mari. Dani Coman, președintele clubului, a anunțat că sibienii și-ar permite un jucător ca Budescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 decembrie 2021

Hermannstadt luptă pentru revenirea în Liga 1 și are planuri mari. Dani Coman, președintele clubului, a anunțat că sibienii și-ar permite un jucător ca Budescu (32 de ani), mijlocașul ofensiv care nu a convins la FCSB în actuala stagiune.

Întrebat dacă sibienii și l-ar dori pe Budescu după o eventuală promovare în Liga 1, Coman, conducătorul locului 2 din eșalonul secund, a oferit un răspuns surprinzător, având în vedere că Budi câștigă 20.000 de euro pe lună la FCSB.

Hermannstadt declară că îi poate plăti salariul lui Budescu!

Hermannstadt ar putea să și-l permită pe Budescu și în Liga 2. La cum îi cunosc eu pe patronii de aici, ar putea să îi plătească salariul lui Budescu și acum”, a spus Coman pentru Realitatea Sportivă.

Totuși, sunt șanse infime ca Budescu să accepte o asemenea propunere. „Problema este dacă ar veni jucătorul la noi. Eu cred că nu. Budescu nu va duce lipsă de oferte până se va lăsa de fotbal, asta e clar!”, a mai declarat Coman.

Între patron și Budescu e o relație mai altfel și dacă Gigi și-ar dori să întrerupă colaborarea în iarnă, Budescu ar înțelege și s-ar ajunge la un acord
Mihai Stoica, manager general FCSB

64 de minutea prins Budescu la FCSB în ultimele 3 meciuri, niciunul început ca titular

10 luniau trecut de când Budescu a marcat ultima dată din acțiune, la începutul lui februarie, în meciul Voluntari - Astra 1-3

Gigi Becali, patron FCSB: „Budescu să facă ce vrea”

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, îi dă voie lui Constantin Budescu să plece oricând dorește.

„Cu Budescu ce să fie? A rămas rezervă și asta este. Este problema lui dacă vrea să plece. Să facă ce vrea el. Budescu este un jucător important pentru noi, dar dacă este rezervă și echipa câștigă, nu mai este atât de important, nu?”, a spus recent Gigi Becali.

Budescu are o clauză de reziliere care îi permite să o părăsească pe FCSB în iarnă.

Stelian Stancu, despre Constantin Budescu: „Pare indolent, dar prinde 2-3 execuții și schimbă tabela!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.