Liga 1

Soluție radicală pentru situația de la Dinamo: „Curățenie! Păstrați doar 3-4 tineri, nu-i niciun Ronaldo sau Messi acolo”

Dumitru Dragomir (75 de ani) crede că la Dinamo este nevoie de schimbarea radicală la nivel de lot.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 decembrie 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani) crede că la Dinamo este nevoie de schimbarea radicală la nivel de lot. 

Mircea Rednic (59 de ani) a câștigat, pentru moment, disputa cu liderii vestiarului de la Dinamo. Dumitru Dragomir este de partea antrenorului și crede că formația din Ștefan cel Mare se poate salva de la retrogradare doar cu o curățenie generală în pauza competițională din iarnă. 

VIDEO Dumitru Dragomir, de partea lui Rednic în conflictul de la Dinamo 

>

„Cureți vestiarul! Îl cureți, că nu e niciun Ronaldo, niciun Messi sau Lewandowski. Apoi încerci să faci ceva. Le-ai dat un număr infinit de șanse să scoată două-trei rezultate bune. Trebuie să strici mecanismul. 

Convingerea mea este că la Dinamo, să nu exagerez, dar în afară de trei nume de acolo, n-aș opri nimic. Poate din copii aș opri câțiva. Pe bătrâni i-aș dat afară pe toți. Absolut!”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

Dinamo, penultima în Liga 1 

Dinamo este într-o situație disperată în Liga 1. Ocupă penultima poziție, cu doar 9 puncte acumulate în 18 runde. Are cel mai slab golaveraj, identic cu al ultimei clasate, Clinceni, 13 goluri înscrise și 39 încasate. 

„Câinii” încearcă să întrerupă seria nefastă luni, când primesc vizita celor de la Chindia Târgoviște.

Vezi și alte dezvăluiri făcute la „GSP Live”: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.