Pariuri sportive

Rapid - FC Argeș: Derby cu parfum de playoff pe Arena Națională! Trei PONTURI pentru meciul zilei din Liga 1

Articol de Alberto Boțoghină  —  vineri, 10 decembrie 2021

Rapid și FC Argeș se întâlnesc azi, de la 20:30, într-o partidă extrem de importantă pentru lupta la playoff din Liga 1. Confruntarea contează pentru runda a 19-a și se va desfășura pe Arena Națională.

După o perioadă destul de lungă, Rapid revine în București. Giuleștenii se întorc pe Arena Națională și speră să obțină prima victorie după trei runde slabe în campionat (două remize și un eșec). Nici FC Argeș nu se descurcă mai bine, înfrângerea recentă cu Gaz Metan Mediaș (1-2) agitând apele la Pitești.

E luptă în 6 pentru ultimele trei locuri de playoff în Liga 1. CSU Craiova (29 pct), Farul (29) și Botoșani (29) sunt acum pe locurile 4, 5, respectiv 6, în timp ce Rapid (28), FC Argeș (27) și UTA (25) stau la pândă pentru a prinde un culoar favorabil spre primele șase poziții.

Astfel, chiar dacă vorbim abia de etapa a 19-a, orice meci e extrem de important, cu atât mai mult confruntările directe. În meciul tur, Rapid s-a impus cu 1-0 la Pitești, grație golului marcat de Pănoiu.

FC Argeș a întâlnit-o ultima dată pe Rapid, la București, în 2020, într-o partidă din Liga a 2-a. Piteștenii au câștigat cu 2-1.

Trei PONTURI pentru Rapid - FC Argeș:

  • X2 - cotă 1,57 la Betano
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,75 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 2,35 la Superbet
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.