Liga 1

Ședință la FCU Craiova » Trică: „Lui Mititelu Jr. nu-i venea să creadă!”

FCU Craiova - Academica Clinceni 1-2 | Eugen Trică, antrenorul oltenilor, nu-și explică randamentul slab al jucătorilor lui.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 December 2021

FCU Craiova - Academica Clinceni 1-2 | Eugen Trică, antrenorul oltenilor, nu-și explică randamentul slab al jucătorilor lui.

„Situația se agravează de la meci la meci. Azi am marcat primii, mă gândeam că jucătorii au încredere, apoi au venit greșeli în lanț. Le-am spus jucătorilor mei să jucăm tot timpul cu minge lungă dacă adversarii fac pressing, întrucât așa făceau și jucătorii de la Barcelona, Pique, Mascherano. Nu se prinde de ei. Nu învățăm din greșeli. 

Nici eu nu înțeleg. Marchezi gol, trebuie să ai încredere apoi, să joci fotbal. Sincer, Clinceni era echipă de bătut azi. În momentul de față atât pot jucătorii noștri”, a declarat Trică la Telekom Sport.

După meci, Mititelu Jr. a ținut să discute cu jucătorii în vestiar, prin telefon: „Acum toată lumea e supărată. A vorbit și patronul, a avut o discuție cu ei, nu-i vine să creadă ce se întâmplă cu unii jucători”.

Trebuie să facem o analiză mai profundă de mâine încolo. Am încredere în jucători, dar sunt dezamăgit de unii dintre ei, m-așteptam la mai mult. Facem greșeli de copii. Mai avem două meciuri, Chindia și Mioveni, și sperăm să scoatem 6 puncte
Eugen Trică, antrenor FCU Craiova

Alte declarații după FCU Craiova - Clinceni 1-2:

Suntem tot neplătiți, condițiile sunt cam aceleași. Victoria e importantă pentru moralul nostru, pentru că am trecut printr-o perioadă lungă în care n-am câștigat. 

A venit un nou acționar, ne-a promis că se vor rezolva anumite probleme. Se schimbă puțin lucrurile. Am avut o primă meciul trecut, și la meciul ăsta la fel, contează

Florin Gardoș, stoper Clinceni

E frustrant, dar suntem o echipă, toți câștigăm, toți pierdem. Cu toții putem greși. Am încercat să jucăm fotbal, dar dacă nici cu Clinceni nu jucăm fotbal și le bubuim, atunci nu mai jucăm fotbal cu nimeni. Suntem toți dezamăgiți, stăm cu capul în pământ

Sorin Mogoșanu, portar FCU Craiova

Trebuie să muncim mai mult, ne lipsesc multe lucruri, nu pot să-mi dau seama ce anume. Ducem mingea în fața porții, dar nu dăm gol. E frustrant, ne dorim să câștigăm și facem greșeli personale. E dureros, însă trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem înainte 

Dragoș Albu, mijlocaș FCU Craiova

FCU Craiova și Academica Clinceni, la retrogradare

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că vinde clubul FCU Craiova

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.